Serdar Aziz Kardemir Karabukspor karşısında aldıkları 3 puanın kendileri icin moral olduğunu ifade etti, "Buna ihtiyacımız vardı" dedi. Kardemir Karabukspor galibiyetiyle moral ve motivasyonlarının arttığını belirten Serdar Aziz, şoyle konuştu: "Karabukspor`a karşı galip gelmemiz onemliydi. Cok iyi hazırlanmıştık. Bu 3 puan bizim moral motivasyon olarak da ileriye goturecektir ve devamı gelecektir. Hem futbolcular olarak hem camia olarak boyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. İyi mucadele ettik. İnşallah devamının gelmesini diliyorum. Ara var. Bu arayı iyi değerlendirmek isitiyoruz. Kayserispor`la kendi sahamızda oynayacağız. İnşallah bu seri başlangıcı olur." "GOL YEMEDİK" Formaya layık olmaya calıştığını vurgulayan Serdar, "Bazen duşuş olabiliyor. Onemli olan kalkıp tekrar mucadele etmeyi bilmek. Ben bunu cok iyi biliyorum. Bundan sonra da elimden gelen herşeyi yapacağım. Gol yemeyince defans oyuncularının moral motivasyonu yukseldi. İnşallah boyle devam eder" diye konuştu. CİVELLİ: "GOL YEMEMEK GUZEL" Bursaspor`un Arjantinli stoperi Renato Civelli ise aldıkları 3 puanın cok onemli olduğunu hatırlatırken şunları soyledi: "Aldığımız 3 puan bizim icin cok onemliydi. Teknik kadronun sistemini daha fazla tanıdıkca bazı şeyleri yerine getirmeniz daha da kolaylaşıyor. Takım 2 haftadır gol yemiyor. Gol yemememiz guzel." Olay
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Galibiyete ihtiyacımız vardı..