Ziraat Turkiye Kupasında Genclerbirliği, Ankaragucu ve Hacettepe'nin rakipleri belli oldu.. "Ziraat Turkiye Kupası Turkiye'yi Kucaklıyor" sloganı ile bu yıl 52.'si duzenlenen Ziraat Turkiye Kupası 3. Tur Musabakaları kurası, Atakoy Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde cekildi. Yayıncı Kuruluş A Haber'den canlı yayınlanan kura cekimine, Profesyonel Kurul Başkanı ve Turkiye Futbol Federasyonu Yonetim Kurulu Uyesi Arif Koşar, Yonetim Kurulu Uyesi Hakan Kanık, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Ozcan Şepik, Mac Planlama Muduru Besim Yalcın ile kulup temsilcileri katıldı. Profesyonel Kurul Başkanı ve Turkiye Futbol Federasyonu Yonetim Kurulu Uyesi Arif Koşar, Ziraat Turkiye Kupası 3. Turu'na Spor Toto 3. Lig'den 7, Spor Toto 2. Lig'den 19, PTT 1. Lig ile Spor Toto Super Lig'den 13'er takımın yukseldiğini vurgulayarak, "Bugun gercekleştireceğimiz kura cekimine BAL'dan da iki takımımız katılıyor. Ben burada ozellikle Tatvan Genclerbirliği ve Niğde Belediyespor'u ozellikle kutlamak istiyorum" dedi. Kura cekimine 27'si seri başı toplam 54 takımın katıldığını belirten Koşar, "Ziraat Turkiye Kupası, Turkiye'yi kucaklamaya devam ediyor. Heyecanımız ve mutluluğumuz suruyor. Biliyorsunuz gectiğimiz haftalarda PTT 1. Lig kuluplerimizin başkanları Federasyon Başkanımız Yıldırım Demiroren ile birlikte Genclik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıc'ı ziyaret etti. Bakanlığımızın bu ligdeki takımlarımıza onemli katkıları olacak. Yine onumuzdeki gunlerde tesisleşme ve alt yapıya onem veren Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig takımlarımız oncelikli olmak uzere, onemli destekler vermeyi de planlıyoruz" şeklinde konuştu. Koşar, konuşmasını Ziraat Turkiye Kupası 3. Turu'nda mucadele edecek takımlara başarılar dileyerek tamamladı. Daha sonra Ziraat Turkiye Kupası 3. Tur Musabakaları kura cekimine gecildi ve seri başı 27 takım, seri başı olmayan 27 takım ile eşleşti. 3 Tur Musabakaları, 29-30-31 Ekim tarihlerinde tek mac eleme usulune gore yapılacak. İŞTE BAŞKENT TAKIMLARININ EŞLEŞMELERİ Sivasspor - Ankaragucu Hacettepe - Torku Konyaspor Bergama Belediyespor - Genclerbirliği Sporanki.com __________________