Bursaspor'un Galatasaray'dan transfer ettiği ve haftalar gectikce performansında buyuk artışlar olan Kazım, "Karabuk gibi zorlu bir deplasmandan uc puanla donduk Bursaspor Teknik Direktoru Christoph Daum'un ısrarla istediği ve takıma kattığı milli futbolcu Colin Kazım, Yeşil Beyazlı takımda forma giydiği icin cok mutlu olduğunu soyledi. Kardemir Karabukspor karşısında alınan uc puanın kendileri adına onemli olduğunu vurgulayan Kazım, "Bu uc puan bize cok iyi geldi. Takım cok iyi calışıyor. Karabuk zor bir deplasman. Soğuk var, yağmur var. Ancak biz kazanmasını bildik. Devamı da gelecektir" ifadelerini kullandı. GALİBİYETLERİN DEVAMI GELMELİ Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini belirten 27 yaşındaki futbolcu, şunları soyledi: "Kayserispor macına hazır olmak zorundayız. Galibiyetlerin devamını getirmeliyiz. Ust sıralara tırmanmak icin bu gerekli. Ben de performansımın ustune koyuyorum. Takım da oyle. Şu an da ben cok mutluyum. Taraftarımız da muthiş. Bizimle her yere geliyorlar. Onlara teşekkur ediyorum". Guzelliklerin devamı gelecektir Oyuncuolarak eksiklerini gun gectikce tamamladığını sozlerine ekleyen Kazım, "Bursaspor`a geldiğimde mac eksiğim vardı. Gun gectikce daha iyiye gittiğimi hissediyorum. Cok kaliteli oyunculardan kurulu bir takımımız var. Guzelliklerin devamı gelecektir" dedi. Kaynak:Bursa Hakimiyet
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kazım:Cok mutluyum