Başkanımız Erkan Korustan Ozluce Tesislerimizde basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. Başkanımız Erkan Korustan, A Takımımızın yapmış olduğu antrenmanı 2.Başkanımız Rıdvan Şen ve Genel Direktorumuz Ayhan Barışıcı ile birlikte saha kenarından takip etti. Başkanımız Erkan Korustan medya mensuplarına yaptığı acıklamada Arjantinli yıldız oyuncumuz Pablo Martin Batalla ve menajeri ile yapılan goruşmeler neticesinde sozleşmesini opsiyonlu olarak 1 yıl daha uzattıklarını ve ucretinde de iyileştirme yaptıklarını belirtti. Başkanımız Korustan şu acıklamayı yaptı; “Bugun Pablo Martin Batalla ve menajeri ile yaptığımız goruşmeler neticesinde 1 yılı opsiyonlu olarak kulubumuzle olan sozleşmesini opsiyonlu olarak 1 yıl daha uzattık ve aldığı ucrette de iyileştirme yaptık. Rahmetli başkanmız İbrahim Yazıcı hatırlayacağınız uzere Batalla'nın sozleşmesini daha oncede uzatmıştı. Bildiğiniz uzere 2014 yılının Temmuz ayında Batalla ulkemizdeki futbol yaşantısında 5 yılını tamamlamış olacak. Biz kendisine Turk vatandaşı olması yonunde teklifte bulunduk. Kendisi bu teklifimize “Seve seve kabul ederim ancak ailemle de bu konuyu konuşmam gerekiyor” cevabını verdi. Birkac hafta icinde Batalla’nın yanıtını alacağımızı duşunuyorum. Bugune kadar Batalla konusunda bizlere cok ciddi transfer teklifleri geldi. Halen de geliyor. Biz teklifler konusunda goruşme dahi yapmadık. Batalla bu teklifleri bugune kadar bize karşı koz olarak hic kullanmadı. Kendisi Bursaspor’u cok sevdiğini bizlere surekli dile getirdi. Yonetim Kurulu olarak Pablo Batalla’ya Bursaspor sevgisinden ve yapmış olduğu kaptanlıkdan dolayı cok teşekkur ediyoruz. Hatta sozleşmesine ısrarla jubilesini Bursaspor forması ile yapılması şartını kendi koydurttu. Başkanımız Erkan Korustan orta saha oyuncumuz Murat Yıldırım’ın sozleşmesinin de 1 yıl uzatıldığını ve iyileştirme yapıldığını, yarın ise kaptan İbrahim Ozturk ile goruşme yapacaklarını belirtti. Medya mensuplarının Sebastian Pinto ile ilgili sorusu uzerine Başkanımız Erkan Korustan, “ Kendisi ile birkac kez ben goruştum. Bugun de Genel Menajerimiz Ayhan Barışıcı uzunca bir goruşme yaptı. Kendisi oldukca hırslı ve istekli. Herhangi bir sorunum yok sadece oynamak istiyorum dedi. Takımın ligde bulunduğu durumdan hic memnun olmadığını dile getiren Başkanımız Korustan, “ Daha iyi konumda olmalıydık. Yeni yonetim, yeni teknik heyet ve yeni transferlerin uyum sureci biraz zaman aldı. Artı Vojvodina’ya elenmemiz de hepimizin uzerinde olumsuz etki yaptı. Beklemiyorduk. Ben ilerleyen haftalarda cok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Biz takımımıza guveniyoruz. Sezon sonunda hedeflediğimiz noktaya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. Taraftarların olumsuz tezahuratlarının sorulması uzerine ise Başkanımız Korustan şu yanıtı verdi. “Ben de taraftarın icinden gelen birisiyim. Dort sezon ust uste gelen başarıların ardından takımın kotu sonuclar alması uzerine bende protesto ederdim ama bu protestoların daha ilk mactan başlaması bizleri uzdu. Ben burada art niyet aradım inşallah bir art niyet yoktur. Onların da icinden gelen bir protestodur inşallah. Biz sevgi gosterilerini sevincle karşılıyorsak, protestoları da karşılamamız gerekiyor” dedi. Başkanımız Erkan Korustan, transfer konusunda ise yabancı kontenjanın dolu olduğu yerli transfer araştırmalarına başladıklarını dile getirdi. Başkanımız Korustan, “ Yabancı kontenjanı nedeniyle yabancı futbolcu transferi yapma durumumuz yok. Onumuzdeki sezon yabancı kontenjanı bildiğiniz uzere 5+3 olduğu icin ona gore planlama yaptık. Teknik direktorumuzun raporu doğrultusunda yerli transferi icin araştırmalara başladık. Ben daha once takıma guveniyoruz transfere ihtiyacımız yok dedim ama teknik heyetin raporu doğrultusunda elimizdeki futbolculardan cok daha iyisini bulursak transferi tabii ki yaparız” dedi. Bursaspor.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Başkandan Onemli Acıklamalar..