Bursaspor İkinci Başkanı Osman Celik, ''Bursaspor'a Yardım Kampanyası''na olan ilginin kendilerini sevindirdiğini soyledi. Celik kampanyaya ilginin her gecen gun arttığını ve şehir dışından da yardım yatırmak icin arayanların telefonlarını aldıklarını kaydetti.. Celik yaptığı acıklamada, sanayicisi, işadamı, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları gibi her kesimden destek goren kampanyaya ilginin her gecen gun arttığını soyledi. Bursaspor'un geleceği acısından buyuk onem taşıyan kampanyaya Bursa'nın dışında ilceler ve ceşitli illerden de destek geldiğinin altını cizen Celik, ''Bursaspor sevdalılarının kampanyaya ilgisi bizleri mutlu ediyor'' dedi. Celik, kampanya ile ilgili cok sayıda telefon aldığını belirterek, şoyle konuştu: ''Ozellikle Bursa'nın ilcelerinden arayan cok sayıda taraftarımız, yardımlarını nereye yatıracaklarını soruyor. Taraftarımız, Turkiye'nin her yerinden Vakıflar Bankası Bursa Merkez Şubesi'nin 2096035 nolu hesabına hicbir ucret odemeden kampanyaya katılabilir. Yonetim kurulu olarak kampanyaya katılan tum Bursaspor sevdalılarına teşekkur ediyoruz.'' __________________