Gokhan Unal'a ceza geldi!
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Gokhan Unal'a ceza geldi!
-
05-10-2019, 01:22:44Kayserispor yonetim Kurulu, Gokhan Unal'a Konyaspor macındaki davranışı nedeniyle 50 bin YTL para cezası verirken, golcu oyuncu teknik direktor Tolunay Kafkas ile genel menajer Suleyman Hurma'dan ve takım arkadaşlarından ozur diledi. Kayserispor'un 3-0 kazandığı karşılaşmada, ikinci yarının ortalarında oyundan alınmasına ofkelenen Gokhan Unal, eldivenlerini yedek kulubesine doğru fırlatarak, parmağıyla teknik direktor Tolunay Kafkas'ı gostermişti. Teknik kadro, yoneticiler ve sporseverler tarafından eleştirilen ve protesto edilen milli oyuncu Gokhan Unal, Gaziantepspor macı oncesi, antrenmana cıkmadan Tolunay Kafkas ve Genel Menajer Suleyman Hurma'ya gelerek "Bir ofke anı nedeniyle, elimde olmadan, bana yakışmayan bir tepki gosterdim. Teknik direktorum ve genel menajerimden ozur diledim" dedi. Bu arada, Kayserispor yonetim kurulu, Gokhan Unal'a disiplinsiz davranışı nedeniyle 50 bin YTL ceza verdi. Kayserispor teknik direktoru Kafkas, kendisinden ozur dileyen bir şans daha tanıdığını soylediği Gokhan Unal'ı Gaziantep deplasmanına goturdu. __________________