''Jeneriklik goller yiyoruz''
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ''Jeneriklik goller yiyoruz''
-
05-10-2019, 01:22:34Fortis Turkiye Kupası'nda sahasında Kayserispor'a 2-0 yenilerek ceyrek final vizesini kaybeden Gaziantepspor'da teknik direktor Bunyamin Sural, ''Ne yazık ki jenerik olacak, kalecinin cıkaramayacağı goller yiyoruz. Bizim talihsizliğimiz bu'' dedi. Sural, karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, kupaya veda ettikleri icin cok uzgun olduklarını, kupada ceyrek finale yukselmeyi hedeflediklerini, ancak Kayserispor'a yenilerek lige donduklerini soyledi. Oyuna iyi başlayamadıklarını, futbolcuların uzerinde bir kırgınlık olduğunu ifade eden Sural, sozlerini şoyle surdurdu: ''Oyuna iyi başlayamadığımız icin sonunu da iyi bitiremedik. Hem Fenerbahce macında, ardından kupa macında Kayserispor'dan jenerik olacak, kalecinin cıkaramayacağı goller yedik. Bizim talihsizliğimiz bu. İlk yarıyı 2-0 mağlup kapattık. Oyunun ikinci yarısında gerekli değişiklikleri yaptık, oyuna giren arkadaşlarımız iyi mucadele ettiler. Ancak ileri ucta coğalamadığımız icin, forvetimiz etkisiz kaldığı icin golu bulamadık. Boyle olmasını istemezdik. Kayserispor bize gore daha şanslıydı. Kupaya veda ettiğimiz icin cok uzgunuz.'' Sural, artık lige donduklerini, şimdi hafta sonu deplasmanda oynayacakları Beşiktaş macını duşunduklerini belirterek, şunları kaydetti: ''İnşallah ligde başarılı olacağız. Hafta sonun Beşiktaş macından en iyi sonucla donmek icin calışacağız. Futbolcularımı Beşiktaş macına moral ve fiziksel olarak hazırlayacağım. Ozel konuşmalar yapacağım. Cabucak toparlanmamız gerekiyor. Tek sıkıntımız forvette coğalamamamız, top tutamamamız. Yani bunları yapmamız gerekiyor. Yeni transferlerle bunu yapabileceğimize inanıyorum. Forvette bir canlılık olacaktır. Kayserispor macına yeni transferlerimizi yetiştiremedik, Beşiktaş macında hazır durumda olan yeni oyuncularımı oynatmayı duşunuyorum. Gol atmak icin ne gerekiyorsa onu yapacağız.'' Gaziantepspor'un Beşiktaş'tan transfer ettiği kaleci Murat Şahin de macta penaltı kurtarmasına rağmen ileri ucta etkisiz kaldıklarını, iki gol yedikten sonra direnclerinin duştuğunu, artık ligi duşunduklerini soyledi. Şahin, ''Hafta sonu Beşiktaş'la oynayacağız. Sanıyorum Beşiktaş'la yapılan anlaşma gereği bu macta formamı giyemeyeceğim'' diye konuştu __________________