Maicon transferiyle gune damga vuran Antalyaspor'da teknik direktor Rıza Calımbay, camiaya bir mujde daha verdi. Lig Radyo'da Omer Necati Albayrak'ın sunduğu Mixed Zone programına konuk olan tecrubeli hoca, Kırmızı-Beyazlılar'ın gundemindeki bir diğer flaş isim Jose Sosa icin de devrede olduklarını belirtip flaş sozler sarf etti. 'Maicon'u cok istedim' Soze Maicon'dan başlayan Rıza Calımbay, "Başkan ve yonetim bu transferi bitirmek icin cok uğraştı. Onlara cok teşekkur ediyorum. Bizim istediğimiz bir oyuncuydu. Her yerde değerlendirebileceğim bir oyuncu. Kanat, forvet... Bu yuzden cok mutlu oldum. Menez ve Aydın'ı da aldık. Cok iyi 3 transfer yaptık, bu acıdan cok mutluyuz. Tabii ki yalnızca ofans yetmez. Defansı da sağlama almak istiyoruz. Savunmaya da sol bek ve stoper takviyeleri yapacağız. Genc ve iyi oyuncular olmasını istiyoruz. Hucum bizim cok onemli. Bu yuzden iyi hucumculara sahip olmamız gerekiyordu" dedi ve kaleci konusuna da acıklık getirdi: İlişkili Haber __________________