Bursaspor, yeni transferlerine ilk odemeyi ihaleye cıkan arazinin satışından yapacak. Araziden 10-11 milyon lira gelir bekleyen yonetim, hem gecmiş borcları hem de yeni gelenlerin ilk peşinatlarını boyle karşılamayı planlıyor… Bu arada, altyapı icin surpriz bir isim goreve başlamak uzere… Paul Le Guen, Asamouh Gyan, Alex Song, Guray Vural vs. vs… İyi guzel de kimse sormuyor “Bu değirmenin suyu nereden” diye… Madem bu kadar comerttiniz, niye devre arasında bunu gostermediniz… O zaman 3 kaliteli oyuncuyla işi cozecekken şimdi 8-10 oyuncuyla cozup cozemeyeceğin belli değil. Ayrıca, maliyetler de tavanda… Neyse, ben sordum “Değirmenin suyunu.” Mudanya yolunda 650 bin liraya alınan benzinlik arazisi ihaleye cıkıyor… Kulubun buradan beklentisi 10-11 milyon lira… Bu parayla, yeni transferlerin, hocanın, gecmişten kalan borclar, nereye kadar yetiyorsa odenecek… Yani, değirmenin suyu benzinlik arazisinden gelecek. Ayrıca, TFF’den bir ayak bastı parası odenecek muhtemelen Temmuz’da… Buradan da, bankaya gitmeyecek olan bir 6-7 milyon lira olduğu konuşuluyor. Belki de 10 milyon lira… Bu para da, yine borclara gidecek… Araziden soz acılmışken; Derecavuş’ta 28 bin 800 m2’lik Hazine’ye ait bir yeri 2 milyon 300 bin TL + KDV karşılığı almıştı… Kredi cekilen bankadan onay bekleniyordu… Bursaspor yonetimi, bu arazi icin banka kredisi kullanmama kararı aldı… Mal Mudurluğu ile yapılan goruşmelerde rakam 24 aya bolundu… Plan değişikliği sonrası bu arazi de ihaleyle satışa cıkacak. Bursaspor’un satıştan beklediği rakam 10 milyon lira… Orhan Guney
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Yenilerin paraları hazır