Spor Toto Super Lig ekiplerinden Kayserispor’da mali genel kurul gercekleştirildi. Kadir Has Kongre Merkezi’nde gercekleştirilen genel kurulda, yonetim ve denetleme kurulu faaliyetleri, uyelerin oylarına sunuldu. Genel kurul uyeleri, oy birliğiyle yonetim ve denetleme kurulu faaliyetlerini ibra etti, 2017 yılı butcesini onayladı. Uyeler, ekstra borclanma hususunda da yonetim kuruluna yetki verdi. Kayserispor Kulubu Başkanı Erol Bedir, burada yaptığı konuşmada, goreve geldikleri Ocak 2017’de 12 puana sahip olan sarı-kırmızılı takımın, sezonu 38 puanla tamamlayarak ligde kaldığını anımsattı. Başkan secildikten sonra gece gunduz Kayserispor icin calıştıklarını vurgulayan Bedir, "Gorev suremiz boyunca şeffaf olmaya, herkese bilgi vermeye calıştık. Bunu yoneticilerimizin ve taraftarımızın desteğini almak icin yaptık. Sizler de destek verdiniz ve bugunlere geldik. Konyaspor macı bittiğinde butun yorgunluğum gecti." diye konuştu. Sarı-kırmızılı takımın ligde kalmasına sevinmeyenlerin olduğunu ileri suren Erol Bedir, şunları kaydetti: "Kumede kaldığımıza sevinmeyenler, ’sanki şampiyon oldunuz’ diyenler oldu. Kayserispor’un kumede kalmasına butun Kayseri sevindi ama tabii kisevinmeyenler de oldu. Onlara da saygı duyuyorum. Kayserispor ilk defa mali genel kurul yapıyor. Bundan once olağan ya da olağanustu genel kurulda mali tablo okunuyor, herkes el kaldırıyordu. Biz şeffaflığımızı gostermek icin mali genel kurul yapıyoruz." Yaklaşık 1 saat suren genel kurul, konuşmaların ardından sona erdi. Gunluk Gazeteler.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Erol Bedir: Gorev suremiz boyunca şeffaf olmaya calıştık