Bursaspor Teknik Direktoru Engin İpekoğlu, 3-0'lık Beşiktaş galibiyetiyle ilgili olarak, "Futbolcularımı kutluyorum" derken Bursaspor taraftarına ovguler yağdırdı. Engin İpekoğlu, duzenlediği basın toplantısında, 4 hafta sonra gelen galibiyetin kendileri acısından cok onemli oldunu, bunun Beşiktaş karşısında alınmasının galibiyetin onemini daha da artırdığını soyledi. Tribunlerin takıma buyuk destek verdiğini dile getiren İpekoğlu, şunları kaydetti: "Tum Turk futbol kamuoyu bu macı bekliyordu. İstenmeyen olayların yaşanması bekleniyordu. Ama taraftarlarımız sadece kendi takımlarına coşkulu bir şekilde destek verdiler. Taraftarlarımıza, verdikleri inanılmaz destekten dolayı teşekkur ediyorum. Futbolcularımı da kutluyorum. Guzel bir galibiyet aldık." "GUZEL GALİBİYET ALDIK" Bursaspor Kulubu Başkanı Levent Kızıl, 3-0 biten Beşiktaş macıyla ilgili olarak, "Guzel bir galibiyet aldık" dedi. Levent Kızıl, mac cıkışında gazetecilere yaptığı acıklamada, yeşil-beyzalı futbolcuların harika bir mucadele gosterdiğini, teknik direktor Engin İpekoğlu'nun da verdiği harika taktikle galibiyetin mimarı olduğunu soyledi. Son 3 haftadır uzerlerinde inanılmaz bir baskı olduğunu dile getiren Kızıl, "Guzel bir galibiyet aldık. Futbolcularımızı, gosterdikleri mucadeleden dolayı kutluyorum" diye konuştu. Kızıl, goreve geldiğinde İkinci Lig'de bulunan Bursaspor'u Turkcell Super Ligi'ne cıkarttığını anlatarak, şunları soyledi: "Benim gorev surem icinde Bursaspor, 37 yıl sonra Fenerbahce'yi deplasmanda yenme başarısı gosterdi. Beşiktaş'ı da 10 yıl sonra yendik. Borcları da elimizden geldiğince azalttık. Yapılacak olağanustu genel kurula başkanlık adaylığı başvurusu icin yarın son gun. Kongrede kesinlikle aday değilim. Bursaspor'a layık bir başkanın secileceğine inanıyorum." "LEVENT KIZIL DUŞMANLARI VAR" Gurev suresi icinde kendisine ve yonetici arkadaşlarına karşı ciddi haksızlıklar yapıldığını ileri suren Kızıl, "Levent Kızıl duşmanları var. Burda ve başka yerlerde, federasyon cephesinde. Onlara şunu soyluyorum; her kuşun eti yenmez. İyiler her zaman kazanır. Biz de kazandık ve ligde kaldık" dedi. Kızıl, bir gazetecinin, "Bursaspor ve Beşiktaş arasındaki gerginlik bu galibiyetle sona erdi mi sizce?" sorsuna, "Galip geldik hesabı sahada gorduk. Kufurler oldu, keşke olmasaydı. Beşiktaş Kulubu Başkanı Yıldırım Demiroren, benim 40 yıllık aile dostum. Bu gerginlik yuzunden aramız bozuldu. Olmaz olsun boyle futbol. Şeref tribununde de tatsız olaylar yaşandı. Ben araya girerek onledim. Ben ve arkadaşlarım adına Beşiktaş Kulubu'nden ozur dilerim" yanıtını verdi. __________________