Ankaragucu 2 genc oyuncuya daha imza attırdı... Beştepe Tesisleri’nde yapılan, Başkan Mehmet Yiğiner ve Yonetim Kurulu uyelerinin de hazır bulunduğu imza toreniyle yetenekli oyuncular Ahmet Batuhan ve Onur Atasayar’la 2017 yılına kadar sozleşme imzalandı. Yapılan imza toreninde oldukca heyecanlı ve mutlu oldukları gozlenen 1995 doğumlu orta saha oyuncusu Ahmet Batuhan’ın sozleşmesi 2017 yılına kadar yenilenirken, 1995 doğumlu sol bek Onur Atasayar’la ise 2017 yılına kadar yeni sozleşme imzalandı. İmza toreninde konuşma yapan Başkan Mehmet Yiğiner: “Ankaragucunu en iyi seviyelere taşımak icin tum gucumuzle calışıyoruz. Takımımızın bir cok sorununu cozduk ve sağlanan super lig seviyesindeki imkanlarla takımımızı diriliş sezonu icin hazırlıyoruz. Artık top futbolcularımızda , onlarda cok calışarak takımımızı şampiyon yapacaklardır. Tum camiamıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi. Ahmet Batuhan ise yaptığı acıklamada : “İnşallah tum camiamıza hayırlı olur.Diriliş sezonunda cok calışıp şampiyon olmak icin mucadele edeceğiz. Elimden gelen her şeyi yaparak şampiyonluk hedefimize ulaşmak istiyorum. Umarım iyi bir sezon gecirip , takımımızı hak ettiği yere taşırız. Başkanımız Mehmet Yiğiner ve Yonetim Kurulumuza verdikleri destekten oturu teşekkur ederim.” dedi. Onur Batuhan ise oldukca heyecanlı olduğunu belirterek : “Kulubumuzle yeni sozleşme imzalamaktan dolayı cok mutlu ve gururluyum.Yeni sezonda takımımızı şampiyon yapıp, en iyi yerlere getirmek icin cok calışacağız. Bizlere desteklerini hic esirgemeyen Başkanımız Mehmet Yiğiner ve Yonetim Kurulumuza teşekkur ediyorum” dedi. Sporanki