Yiğiner, topyekun destek istiyor
Futbol0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Yiğiner, topyekun destek istiyor
-
05-10-2019, 01:18:30Ankaragucu Başkanı Mehmet Yiğiner, ‘Diriliş’in hedefine ulaşması icin topyekun destek bekliyor. Yeni futbol mevsiminde TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta mucadele edecek olan Ankaragucu, hazırlıklarını surdururken, sezonu ‘Diriliş’ sloganı ile farklı bir havaya sokan yonetim, bu anlayışın hedefe ulaşması icin topyekun bir destek bekliyor. Başkent ekibinin Başkanı Mehmet Yiğiner, gecen sezonki kadroyu 3 oyuncu dışında koruduklarını ve alt yapıdan aldıkları genclerle iyi bir takım kurduklarını belirtip, şunları soyledi: “Bizler; yonetim kurulu, teknik ekip ve futbolcular olarak hep birlikte bu işi başaracağımıza inanıyoruz. Ankaragucu, buyuk ve guclu bir camiadır. ‘Diriliş’ sloganı ile cıktığımız yolda camiamıza ve Ankaralılara buyuk bir heyecan ve mutluluk yaşatacağımızı duşunuyorum. Yeter ki bizlere inanın, guvenin ve bu yolda bizi yalnız bırakmayın. Bizler yonetim olarak bir meşale yaktık. ‘Diriliş’ anlayışı, Ankara’yı icine alan bir kent hareketine donuşurse, başarı da kendiliğinden gelecektir. Biz bunu gercekleştirmek caba harcıyoruz. Ankara’nın en onemli değeri Ankaragucu’ne, herkesin sahip cıkmasını ve destek olmasını istiyoruz. Ankara halkını, dirilişimize katkıda bulunması icin kombine kartı almaya davet ediyorum.” Kaynak __________________