Bursaspor'un 16 yaşındaki yetenekli oyuncusu Enes Unal, Vojvodina macında forma giyerek Bursaspor tarihinin en genc forma giyen oyuncusu oldu. Bursaspor'un alt yapısında yetişen 16 yaşındaki genc golcu Enes Unal, A takım ile ilk resmi musabakasına Vojvodina macında cıktı. Sırbistan ekibi Vojvodina ile oynanan UEFA Avrupa Ligi 3'uncu On Eleme Turu ilk macında 85'inci dakikada Sebastian Pinto'nun yerine oyuna giren Enes, Bursaspor tarihinin en genc forma giyen oyuncusu unvanını elde etmiş oldu. Maca cıkarken cok heyecanlandığını soyleyen Enes, "Hem takımım hem benim adıma cok onemli bir mactı. Cok heyecanlıydım. Uzun sure formayı giymeyi bekledim ve sonunda nasip oldu. Cok mutluyum. Mac icin de daha iyisi olabilirdi ama avantajlı bir skor ile donduğumuzu duşunuyorum. Bursa'da iyi bir oyun ile turu gececeğimize inanıyorum" dedi. EN GENC GOL OZAN TUFAN'DAN Bursaspor'un Avrupa kupalarında gol kaydeden en genc futbolcu ise gectiğimiz sezon UEFA Avrupa Lİgi 3'uncu On Eleme Turu'nda Finlandiya temsilcisi KuPS Kuopio karşısında gol kaydeden 17 yaşındaki Ozan Tufan olmuştu. BATALLA GOLLE BAŞLADI Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Batalla, sezonu golle actı. Gectiğimiz sezon cıktığı 41 resmi musabakada 19 gol kaydeden Batalla, 2013-2014 sezonunun ilk resmi mucadelesi olan Vojvodina karşılaşmasında da ağları havalandırdı. Bursaspor formasıyla 48 gole imza atan Batalla, 2009-10 sezonundan bu yana yeşil beyazlı formayla 158 resmi maca cıktı. Batalla, 48 golun 39'unu Super Lig, 4'u Turkiye Kupası, 1'ni Şampiyonlar Ligi ve 4'unu de UEFA Avrupa Ligi'nde attı. Sporx