Ertuğrul Sağlam’ın kendisini kulubeye cekerek takımdan ayrılması icin zemin oluşturduğunu belirten tecrubeli futbolcu “Ben gitmedim, gonderildim. Gitmem icin zemin hazırlandı. Bursaspor’dan ayrılmak istemiyordum” dedi. Milan Stepanov Bursaspor’dan ayrılmasıyla ilgili ilk kez konuştu. Şampiyonluk sezonunun ardından Bursaspor’a transfer olan ve Yeşil Beyazlı kuluple yolları gecen sezon ayrılan Milan Stepanov Bursa Hakimiyet’e ozel acıklamalarda bulundu. Stepanov, Vojvodina-Bursaspor macını farklı duygularla izledi. Kariyerinde en uzun sure gorev yaptığı Vojvodina ile eski takımı Bursaspor’un mucadelesiyle ilgili konuşan deneyimli futbolcu, “Bugun belki de en mutlu insan benim. Kalbimde farklı yerlere sahip iki eski takımımım mucadelesinde en cok zevk alıyorum. Ben Vojvodina formasıyla buradayım ama nişanlım da Bursaspor formasıyla yanımda” diye konuştu. YENİLERİ BEĞENMEDİM Bursaspor’un kampına yaptığı ziyaretle ilgili konuşan Stepanov, “Arkadaşlarımı gormek guzel oldu. Herkesle konuştuk. Cok keyif aldım” ifadelerini kullandı. Takımla ilgili goruşlerini de aktaran Sırp krampon, “Kadro doğal olarak değişti. Yeni transferlerden Taiwo ve Civelli’yi beğendiğimi soyleyemem. Konuşmak icin erken ama daha uyum sorununu atlatmamışlar” sozleriyle acık yurekliliğini gosterdi. Milan Stepanov, Pablo Batalla’ya ise ovguler yağdırarak, “O gercekten buyuk bir futbolcu. Tam bir yıldız. Ne yapacağını asla bilemezsin. Penaltıyı kullanış şekli onun ne kadar yetenekli bir futbolcu olduğunu gosteriyor” dedi. USTU KAPALI ’GİT’ DEDİ Bursaspor’dan ayrılış sureci ile ilgili bilgiler de veren Milan Stepanov son olarak şoyle konuştu: “Ben Bursaspor’dan ayrılmak istemiyordum. Ama resmen gonderildim. O donemde bir mac oynayıp, sonrasında kulubeye cekiliyordum. Bu bir futbolcuya ustu kapalı ’Git’ demektir. Ertuğrul Sağlam’ın neden boyle bir duşunce icinde olduğunu anlamadım. Gitmem icin zemin hazırlandı. Mersin İdman Yurdu’na gittim ama cok buyuk sıkıntılar cektik. Ortam kotuydu. Maddi sorunları bir turlu aşamadık. Onlarla ilgili dosyamı UEFA’ya gonderdim. Bu sezon Turkiye’de değil ama belki biraz yakınında top oynayabilirim. Yunanistan’dan Panathinaikos’la goruşuyorum. Birkac gun icinde sonuclanır”. Kaynak: Bursa Hakimiyet