Bursaspor 2’nci Başkanı Rıdvan Şen, Rıdvan Şen, transfer calışmaları ve Vojvodina ile 8 Ağustos Perşembe gunu Bursa Ataturk Stadı’nda oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi 3’ncu on eleme rovanş karışlaşmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Takımı guclendirmek icin mutlaka transfer yapacaklarını ve bunun yerli oyuncu olacağına dikkat ceken Rıdvan Şen şunları soyledi: ’KONTENJAN DOLU’ "Bursaspor olarak yabancı kontenjanımız dolu. Mutlaka kadromuzu yerli oyuncularla guclendirmek istiyoruz. Bu nedenle yonetim olarak yoğun bir uğraş veriyoruz. Ancak transfer kısa surede noktalanmıyor. Futbolcu menajerleriyle gercekten sıkı pazarlıklar yapılıyor. Sanıyorum kısa sure icersinde bu transferleri gercekleştiririz." TARAFTARA DAVET "Avrupa arenasında turu gecmek istiyoruz. Kadromuzun bunu başaracağından hic şuphemiz yok. Vojvodina karşısında Sırbistan’daki ilk macta 2-2’lik beraberlik almıştık. Avantaj bizden yana gorunuyor. Ancak ben taraftarlarımızdan bayram gunun tribunleri doldurmalarını ve taraftarlarına destek vermelerini istiyorum. Onların vereceği guc bizi başarıya taşıyacaktır." Olayspor
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ’Yerli takviye yapılacak’