Super Lig’in ikinci yarısı icin hazırlıklarını Antalya’da surduren yeşil-beyazlı ekipte, Teknik Direktor Hamza Hamzaoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Transfer konusunda goruştukleri isimleri acıklayan deneyimli teknik adam, “Stancu icin Genclerbirliği ile goruşuyoruz. Uygun şartlar olursa transferi gercekleştireceğiz. Benim de istediğim bir oyuncu. İhtiyacımız olan bir oyuncu. Takıma katkı sağlayacağını duşunuyoruz. Olmazsa başka alternatiflerimiz de var. Kouassi iyi bir oyuncu, kendisini istiyoruz ama birkac teklif daha olduğunu soylediler. Biz de goruşmelerimizi surduruyoruz. Turkiye’deki olaylardan dolayı gelmek istemediğini soylediler. Biz de gelmesini ve Bursa’yı gormesini soyledik. Ankaragucu’nden Onur Atasayar’ı da kadromuza kattık. O da genc bir oyuncu, ihtiyacımızı karşılayacağını duşunuyoruz” dedi. “Yanlış yapma luksumuz yok” ‘Herkes transferi hızlı gercekleştirirken biz yavaş ilerliyoruz’ diyen Hamzaoğlu, “Sakatlıkların geri donuşlerinin gormemiz lazım. Normalde bugune bırakmazdık. Yavaş hareket ediyoruz ama ihtiyacımız olan oyunculara gidiyoruz. Scout ekibimiz ve bizler gece gunduz calıştık. Goruşmelerimiz hızla devam diyor. Birkac gun icinde birkac isimle anlaşma sağlayacağız. Bursaspor’a yakışan transfer olacak ama biz ihtiyacımıza yonelik transferler istiyoruz. Eksik yanımızı tamamlayacak oyunculara yoneldik. Yanlış yapma luksumuz yok. Hem transferde hem yol haritamızda doğru şekilde gitmek zorundayız” diye konuştu. “Futbol hayatım boyunca bu kadar cok sakatlığın yaşandığı bir sezon gecirmedim” Ligin ilk yarısında cok sakatlık sorunu yaşadıklarını belirten deneyimli teknik adam, “Ben de futbol hayatım boyunca bu kadar cok sakatlığın yaşandığı bir sezon gecirmedim. Sakatlıkların buyuk coğunluğu darbeden oldu. Kotu zeminli sahada futbol oynanmasına izin verilmemeli. Bizim zeminimizin de iyi olmadığını soyleyebiliriz. Zemin ilgili calışmaları yonetimimiz surduruyor” dedi. “Kubilay’dan cok umitliyiz” Bir soru uzerine Kubilay’ın performansından memnun olduğunu dile getiren tecrubeli teknik adam, “Cok umitliyiz onunla ilgili. Alması gereken cok yol var. Gol bolgelerindeki yaptığı koşular, fiziksel ozellikleri, tam bir forvet oyuncusu. Ne kadar ekstra calışmaları onemserse onumuzdeki yıllarda milli takıma kadar gidebilecek bir oyuncu. Ertuğrul ve Mert de aynı şekilde. Oyuncularımız futbolun her bolgesinde oynayabilecek oyuncu olmasını amaclıyoruz” şeklinde konuştu. “Necid’e iyi bir takım cıkarsa gondermek istiyoruz” Necid’in durumuna uzulduğunu ifade eden Hamzaoğlu, “Necid’e iyi bir takım cıkarsa, orada oynamasını arzu ediyoruz. Biz beklediğimizi ondan alamadık, o bizden alamadı. Formayı kaptırmasına rağmen calışmasını aksattırmadı ve asla saygısızlık yapmadı” dedi. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Hamzaoğlu'ndan transfer acıklaması