Bursaspor'un tecrubeli file bekcisi Harun Tekin, dun akşam Antalya'dan katıldığı OLAY TV'nin ekran klasiği Final'de samimi acıklamalar yaptı. İlk olarak Genclerbirliği macı sonrası Teknik Direktor Hamza Hamzaoğlu'nun istifadan donmesi olayını değerlendiren Harun “Mac gecesi Bursa'ya geldiğimizde Batalla'yla birlikte hoca ile goruştuk. Onu sevdiğimizi ve bizi bırakmaması gerektiğini soyledik. Bence alınan kararda Batalla ve benimde rolum var. Hamza Hoca'yı biz takım olarak cok seviyoruz. Her şeyi kendisiyle konuşabiliyoruz. Oynayan, oynamayan onu cok seviyor” dedi. ARKADAŞLARLA KONUŞTUK Yeşil beyazlı taraftarlara da mesaj gonderen tecrubeli kaleci “Baktığımızda şuan bence başarılıyız. Taraftarımızın bizi desteklemesi gerektiğini duşunuyorum. Bazı oyunculara tepkiler oldu. Biz de destek olmaya camiayı anlatmaya calıştık. Kendilerini nasıl sevdireceklerini ifade ettik. Şimdi alkışlanıyorlar, gercekten biz de mutlu oluyoruz. Biz Avrupa'ya gitmek istiyoruz. İkinci yarı cok daha zor gececek. Ona gore hazırlanıyoruz. Biz burada aileyiz. Takım icersindeki inanılmaz bir uyum var. ” diye konuştu. 40 YAŞINA KADAR OYNARIM Kendi performansıyla ilgili de konuşan Harun “Sabrettim, calıştım ve bugunlere kadar geldim. Uzun suredir bu formayı giyiyorum. Hicbir zaman umitsizliğe kapılmadım. Zaten kapılsaydım bugun buralarda olamazdım. Bizim işimizde sınır yoktur. 35 yaşında da birşeyler oğrenebilirsiniz. 40 yaşına kadar oynamak istiyorum. Ama genclerin moralini bozmak istemiyorum. Cunku kendime cok iyi bakıyorum. Bursaspor'un cok iyi kalecileri var. Mert olsun, Muhammet olsun, Ataberk olsun hepimiz bize verilen gorevi yapmaya calışıyoruz. “ dedi. ŞAMPİYONLUK NEDEN OLMASIN Bursaspor formasıyla tekrar şampiyonluk yaşamak istediğini de vurgalayan deneyimli file bekcisi şoyle konuştu: “Kulubumuzde her şey yoluna girdi. Birlik, beraberlik, kaynaşma olduğu surece bir daha neden şampiyon olmayalım. Ben olacağını duşunuyorum. Mesela cok yetenekli genclerimiz var. Kubilay'ın ilk oynadığı mactan bugune cok geliştiğini duşunuyorum. Genclerimiz hepsi cok saygılı ve beyefendi. Pablo'yu goruyorsunuz. Savunmaya gelip top cıkartıyor. Bunlar onemli ayrıntılar. Ben daha buyuk başarıların yakın olduğunu duşunuyorum” Bursasporluyuz.org