Adil Gevrek: "Lige galibiyetle başlamak cok onemliydi, cok mutluyuz" Super Lig'in acılış hafta mucadelesinde Yeni Malatyaspor, Başakşehir'i 3-0 mağlup etti. Yeni Malatyaspor Kulubu Başkanı Adil Gevrek, macın ardından değerlendirmelerde bulundu. Gevrek'in acıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: "Lige galibiyetle başlamak bizim icin cok onemliydi. Burada futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Farklı bir skorla kazanmamız beni cok mutlu etti. Taraftarımızın 90 dakika susmaması da bizim icin onemli. Partizan'ı eleyemediğimiz icin cok uzumuştuk. Ama artık lige donduk, buraya bakacağız. İnşallah Trabzonspor macından da iyi bir sonucla ayrılacağız. Bundan sonra butun Malatyaspor taraftarı formasını alır takımını 90 dakika desteklerse nasıl sonuclar aldığımızı goruyoruz. Butun futbolcularımıza inanıyor, hepsini can-ı gonulden kutluyorum. 1-2 transfer yapacağız inşallah. Bu transferleri transfer yapmak icin yapmayacağız. Goruştuğumuz oyuncular var, ekonomik anlamda dengeleri bozmadan yapmak istiyoruz. Transferlerimizi onumuzdeki gunlerde bitirip daha iyi ve daha guclu bir takım olacağımızı duşunuyorum." KAYNAK: İNTERNETHABER __________________