Bursaspor Başkanı Erkan Korustan, camiaların birbirlerine sımsıkı tutunduğu kol kanat gerdiği muddetce buyuduğunu belirterek, başarıya giden yolda en buyuk itici gucun taraftar olacağını soyledi. Bursaspor Başkanı Korustan, kulubun aylık dergisine onemli acıklamalarda bulundu. Haziran ayındaki kongreye değinen Korustan, `İlk kez Bursasporumuzun genel kurulu bu kadar yuksek katılımla gercekleşti. Rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı’nın ani ve bizi derinden uzen vefatının ardından yaptığımız zorunlu kongrede, Allah bize bu gorevi nasip etti. İnşallah bundan sonraki donemlerde elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. İnşallah alkışlarla getirildiğimiz başkanlık koltuğuna yine alkışlar eşliğinde bıkarız. Bizim temel prensibimiz şeffaf ve denetlenebilir bir yonetim anlayışıdır` dedi. `EN BUYUK İTİCİ GUCUMUZ TARAFTAR` Kongreden sonra yaşanan surece de değinen Korustan, `Kongreden bu yana gecen surecte buyuk Bursaspor taraftarının, ozellikle kombinelere gosterdiği ilgi bizleri cok mutlu etti. Camialar, birbirlerine sımsıkı tutunduğu kol kanat gerdiği muddetce buyur. Bu nedenle başarıya giden yolda bizim en buyuk itici gucumuz taraftar olacak` diye konuştu. `AVRUPA’DAN ELENMEMİZ BİZİ UZDU` Avrupa’dan elenmelerinin kendilerini uzduğunu vurgulayan Korustan, `Hepimizin cok arzu ettiği Avrupa arenasında yolumuza devam edememenin uzuntusunu yaşıyoruz. Ancak bu sezon ligde gostereceğimiz performansla gelecek yıl Bursasporumuzu hep birlikte o arenada izleyeceğimize inanıyorum. Teknik direktorumuz, futbolcularımız, yonetim kurulu ekibimiz, taraftarımız ve basınımız bizimle birlim olduğunda Bursaspor’un onunde kimse duramaz. Gecmiş donemlerde bunun orneğini yaşadık. Şampiyon bir şehir olarak, nice şampiyonluklara ulaşabilmemiz icin yeniden bu sinerjiyi yakalamalıyız` şeklinde konuştu. Olayspor
- ReadBull.net
- Spor
- Futbol
- Başkan Korustan`dan taraftara cağrı