İşte Bursaspor'un yeni başkanı
Futbol0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- İşte Bursaspor'un yeni başkanı
-
05-10-2019, 01:09:26Korkmaz istifa etti Turkcell Super Lig'e dun veda eden Kayseri Erciyesspor'da, teknik direktor Bulent Korkmaz gorevinden istifa etti. Ligin ikinci yarısında mavi-siyahlı ekipte teknik direktorluk gorevini ustlenen, ligde aldığı başarılı sonucların yanı sıra Fortis Turkiye Kupası'nda finale kadar yukselme başarısını gosteren Bulent Korkmaz, gorevinden ayrıldığını acıkladı. Korkmaz, yaptığı yazılı acıklamada, şu ifadelere yer verdi: ''Tum kamuoyunun bildiği gibi Kayseri Erciyesspor Kulubu sezonun sona ermesi ile beraber Turkcell Super Lig'e veda etti. Camia olarak elimizden gelen tum ozverili calışmalarımızı yapmış olsak da sezonun son maclarında alınan neticeler ile bir alt lige duşmuş olduk. Ekibimle beraber gorevde bulunduğumuz sure icerisinde başarılı bir performans gostermiş olduğumuza inansak da maalesef sezonun ilk yarısında gercekleşen bir dizi hatalar sebebi ile bu performansımız takımımızın ligde kalmasına yetmemiştir. Turk futboluna ve Kayseri Erciyesspor icin tum umutlarını yitirmiş olan Kayseri şehrine farklı bir heyecan getirmek icin ekibimle beraber cıktığım bu yolda vicdanım rahat ve gorevimi elimden gelen en iyi şekilde yapmış olduğumun bilinci ile 2006-2007 sezonunun ikinci devresi başladığım Kayseri Erciyesspor Teknik Direktorluğu gorevimden bugun itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım. Goreve geldiğim ilk gunden bu yana bana her turlu desteği veren Kayseri Erciyesspor'un değerli başkanı ve camiası ile Kayseri halkına sonsuz teşekkur ediyorum. Teknik direktorluğumun ilk temellerini attığım bu takım ve şehrin omrumun sonuna kadar ben de farklı bir yeri olacaktır 27.05.2007 Kaynak : AA __________________