Gokhan Unal Sporx.com'a konuştu Super Lig'in sona ermesiyle transfer piyasası da hareketlendi. Her gun transfer haberlerinin havada ucuştuğu ortamda en cok adından soz edilen isimlerin başında Kayserisporlu Gokhan Unal geliyor. Artık bu haberlerden bunaldığını soyleyen yıldız oyuncu editorumuz Hilmi Sever'in sorularını yanıtladı; Her gun hakkında cıkan transfer haberleri ile ilgili ne soylemek istersin? Ertuğrul Sağlam'ın seni Beşiktaş'a goturmek istediği yonundeki haberlerin dışında, Galatasaray'a da transfer olacağın konuşuluyor. "Şu an Kayserispor'un oyuncusuyum ve başkanımız yollamadığı takdirde bu sezon da Kayserispor'dayım. Ertuğrul Hoca'nın beni Beşiktaş'a goturmek istediği yonundeki haberlerin ise aslı yok. Ne Ertuğrul Hoca'dan ne de Başkan Yıldırım Demiroren'den boyle bir teklif gelmedi. Galatasaray ile ilgili de aynı şey gecerli, artık bu haberlerden bunaldım." Kesin olarak onumuzdeki sezon da Kayserispor'dayım diyebilir misin? "Bunu soyleyemem, yuzde 50 diyebilirim, Başkanımız bir kuluple anlaşır ve gitmemize izin verirse o zaman gideriz." Hedefin 3 buyukler mi yoksa Avrupa mı? "Her futbolcunun olduğu gibi benim de hedefim Avrupa." Avrupa'dan gelen teklifler var mı? "Yurt icinden ve yurt dışından bana direk değil ama menajerime gelen teklifler var. Yurt dışından bir kac takımın menajeri, Milli Takım'ın, Bosna Hersek ve Brezilya maclarında sakatlığım olmasaydı beni izleyeceklerdi ancak sakatlığım nedeniyle bu olmadı." Sakatlığın ne kadar surecek? "Ust adalemdeki sorun 3 hafta kadar daha surecek." 01.06.2007 kaynak: www.sporx.com __________________