Super Lige veda etmenin şokunu yaşayan ve sessizliğe burunen Kayseri Erciyesspor kongre kararı aldı. Kulup Başkanı Ziya Eren, "Yasal zorunluluk olarak 23 Hizaran'da kongre yapacağız. Ben aday olmayı duşunmuyorum" diye konuştu. Kayseri Erciyesspor Kulup Başkanı Ziya Eren, Olağan Genel Kurulun 23 Haziran'da yapılacağını duyurdu. Mevcut yonetim kurulunun Olağanustu Genel kurulla goreve geldiğini ve 23 Haziran'da Olağan Genel kurul yapılmasının yasal zorunluluk olduğunu bildirdi. Yeni sezonda Lig A'da mucadele edecek Kayseri Erciyesspor'da 12 futbolcu dışında tum futbolcuların sozleşmesinin bitmiş olması, kaleci Orkun, Cenk, Lazarov, Jabi, Mustafa Sarp ve Kurşat'a bircok takımın talip olması yeni gelecek yonetim kurulunun gundemini oluşturacak. Yıprandığını ve aday olmayı duşunmediğini soyleyen Başkan Eren, "Kayserililer takımına sahip cıkacaktır. 1 milyon nufuslu Kayseri'de Erciyesspor yonetiminde gorev alıp, başarılı olacak cok sayıda arkadaşımız olduğuna inanıyorum. Ben şuan icin aday olmayı duşunmuyorum" dedi.
04.06.2007
Kaynak : DHA __________________