Ozbekistan Futbol Federasyonu yetkilileri Bursa Ataturk Stadı Cim Sorumlusu olan Muhittin İpek'i ulkelerine davet etti. Haziran ve Temmuz aylarında Turkiye'de yapılan U20 Dunya Futbol Şampiyonası'nda tum teknik direktorlerin en beğendikleri zemin Bursa Ataturk Stadı oldu. Ozbekistan Futbol Federasyonu yetkilileri Bursa Ataturk Stadı Cim Sorumlusu olan Muhittin İpek'i ulkelerine davet etti. Fransa U20 Milli Takım Teknik Direktoru Pierre Mankowski'nin, "Bircok sahada mac oynadık. İstanbul, Rize, Trabzon. En guzel zemine sahip olan Bursa Stadı. Bu sahaya emeği gecen herkese teşekkur ediyorum" acıklaması buyuk ses getirmişti. Bursa Ataturk Stadı'nın zeminini sıfırdan yapan sorumlu Muhittin İpek, sadece Fransa'dan değil, Ukrayna'dan Ozbekistan yetkililerinden de teşekkur aldığını soyledi. Muhittin İpek, iyi bir sahaya sahip olabilmek icin ise, "Zemin iyi bir ekiple oluyor. Bursaspor olarak cim ekibimiz gercekten cok iyi ve ozveri ile calışıyor. Malzemenin iyi olması ortaya boyle guzel calışmalar cıkartıyor" şeklinde konuştu. OZBEKLER HAYRAN KALDI Macların buyuk bir bolumunu Bursa Ataturk Stadı'nda oynayan Ozbekistan Futbol Federasyonu yetkililerinin kendisini ulkelerine davet ettiğini vurgulayan İpek, "Beni Ozbekistan'a davet ettiler. Misafirimiz ol, gel statlarımızın zeminlerini incele dediler. Bu beni cok duygulandırdı" şeklinde konuştu. Bursasporluyuz.net