Cok Uygun İtem Arayanlara...
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Cok Uygun İtem Arayanlara...
-
05-10-2019, 01:07:44başlıkta belirttiğim gibi ufak tefek itemlerimi piyasanın cok altına oyunu bıraktığım icin satıyorum Gab's Adamant rebirt +1 - piyasa değeri 55 gb ben 45 gb istiyorum Rogue +8 chitin set (reb +5) tanesi ortalama 380 m. ben 330 a bırakıyorum +8 no reb Chd (Cold Heart Dagger) piyasası olusu 25 gb ben 22 gb den vericem +8 shard (no reb) piyasası 12 gb en duşuk --- 10 gb den bırakıyorum iron belt 850m en duşuğu ben 750 den bırakıyorum walkry armor ve helmet yeni cekildi. yan car adream asas icin patos var dual yeni cekildi... bankada ibex mana var 4 k premium mana var 5 k civarı ibex hp pot var 1-2k civarı scorpion shield +8 vs var. undy sc 350 ac sw sc attack sc 1500 sc 300 sc vs vs var. 10-11 gb ıvır zıvır var toplamda istediğim 100 gb uzerinden site gb fiyatıdır... satış yapılacagı zamanki sitenin ALIŞ/(bu sizin icin karlı demek) fiyatı uzerinden nakit elden yada havale şeklinde olucak... şoyle bir ayrıntı var itemleri tek tek satmıyorum. itemleri carın id ve pw si ile vericem yani car hediye gibi bişey olucak karakterim 82 lvl full skill priest toplamda clandan cıkarsa 150k npsi olucak şekilde. karakterin butun bilgileri vs mevcuttu... karakter Karus nicki Dazzle 82 lvl... yuzyuze satış mersin ve istanbul... yada havale ( ilk once alıcı ) gerekli guven sağlanır... iletişim 0553 396 65 25 __________________