Bursaspor Kulubu Teknik Direktoru Hamza Hamzaoğlu takımın devre arası kampı icin bulunduğu Antalya kampını değerlendirdi. Hamzaoğlu yaptığı acıklamada "Burada kampı iyi değerlendirdiğimizi duşunuyorum. Her ne kadar hava muhalefeti nedeniyle idmanlarda oyuncularım sıkıntı yaşasa da calışmalarımız iyi gecti. Sadece dun fırtına nedeniyle antrenman yapamadık. Sakatlık yaşamadığımız bir kamp oldu. Bu acıdan mutluyum. Bir tek İsmail Konuk'un sakatlığı burada nuksetti. Trabzonspor macında bizimle olamayacak. İdmanda Pablo ile Berat'ın carpışması nedeniyle bir sakatlık oldu. Onuda cok şukur sıkıntı yaşamadan atlattık. Transfer konusuna gelince dun itibarıyla bazı gelişmeler oldu. Bunu kulubumuz acıklayacaktır. Sizden bu konuda kulubumuzun acıklamasını beklemenizi rica ediyorum. İkinci devrenin ilk macında Timsah Arena'da Trabzonspor ile oynayacağız. Rakibimiz sezona iyi başlayamadı. Kotu bir performans sergilediler. Biz kazanmak istiyoruz. Bu macta tek hedefimiz galibiyet. Sahamızda zemin ile alakalı bir sorun yaşayacağımızı duşunmuyorum.” dedi. Adnan Batır /Antalya Side