TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un yeni transferi Theofanis Gekas, taraftarların desteğiyle şampiyon olacaklarını soyledi. Devre arasında İsvicre'nin FC Sion takımından Sivasspor'a transfer olan Yunan golcu Theofanis Gekas, kulubun resmi internet sitesine yaptığı acıklamada daha once Turkiye'de ceşitli takımlarda oynadığını hatırlatarak, Sivasspor'u da cok iyi tanıdığını soyledi. Transfer surecini anlatan Gekas, "Bana Super Lig'e cıkma hedefini anlattılar. Bu surecte teklifi kabul ettim ve Sivasspor'a geldim" dedi. Sivasspor'un buyuk bir kulup olduğunu ifade eden Gekas, "Sivasspor'un buyuk bir camia olduğunu Super Lig'de oynarken de iyi biliyordum. İkinci yarı oncesi cok iyi bir takıma sahip olduğumuzu soyleyebilirim. Sivasspor birinci olarak Super Lig'e cıkacak" diye konuştu.. Taraftarlara da seslenen Gekas, şampiyonluk hedefi doğrultusunda takımımıza destek olmalarını isteyerek, "Taraftarlarımızdan her macta olduğu gibi stada gelerek bize destek vermelerini istiyorum; cunku biz Şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.. Gunluk Gazeteler
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Gekas: "Şampiyon Olacağız"