Kasımpaşa'nın orta saha oyuncusu Aytac Kara, en buyuk hayalinin milli takımda oynamak olduğunu soyledi. 26 yaşındaki futbolcu, "Kemal Ozdeş, Kasımpaşa'ya gelmemdeki en buyuk etken. Hedefimiz bu sene Kasımpaşa'yı ligde bitirebileceği en iyi yerde bitirtmek. Burası ligin onemli kuluplerinden biri. Umarım her mac ustune koyarız ve hak ettiği yere getiririz" dedi. Super Lig'in ilk haftasında Kasımpaşa'ya sahasında ağırladığı Trabzonspor'a karşısında 1 puanı getiren golu kaydeden Aytac Kara, Demiroren Haber Ajansı'na (DHA) ozel acıklamalarda bulundu. Trabzonspor karşısında iyi bir mucadele ortaya koyduklarını belirten Aytac, "Zorlu bir sezona başladık. Trabzonspor bizden daha erken sezon actı. Biz yeni kurulmuş bir takımız, ben de dahil birbirimize alışma surecindeyiz. Ligin ilk macında bu duruma gore iyi mucadele ettiğimizi duşunuyorum. Girdiğimiz net gol pozisyonlarımız vardı, onları da değerlendirebilsek şu an galibiyeti konuşuyorduk; olmadı. Ustune koyarak devam etmek istiyoruz, Kasımpaşa'yı iyi yerlerde hep birlikte gormek istiyoruz. Bu sezon bunun icin mucadelemizi vereceğiz. Kendi attığım gol ile takıma katkıda bulunduğum icin mutluyum. Tabii galibiyet golu olsa daha fazla sevinirdim. İnşallah bundan sonra galibiyet golleri de atarım" ifadelerini kullandı. "KEMAL OZDEŞ, KASIMPAŞA'YA GELMEMDEKİ EN BUYUK ETKEN" Daha once de calıştığı teknik direktor Kemal Ozdeş'in Kasımpaşa'ya gelmesindeki en buyuk etkenlerden biri olduğunu vurgulayan Aytac Kara, "Kemal hoca daha onceden calıştığım bir hoca. Altı yaş liglerinde beni milli takıma cağıran hocamdır. Beni tanıyor, ben de onu tanıyorum. Buraya gelmemdeki en buyuk etkenlerden birisi. Hedefimiz bu sene Kasımpaşa'yı ligde bitirebileceği en iyi yerde bitirtmek. Burası ligin onemli kuluplerinden biri. Umarım her mac ustune koyarız ve hak ettiği yere getiririz" diye konuştu. "MİLLİ TAKIMDA OYNAMAK EN BUYUK HAYALİM" Milli takımda oynamanın en buyuk hayali olduğunu soyleyen Aytac Kara, "Her Turk oyuncunun hayali milli takıma gitmektir. Benim de en buyuk hayallerimden biri. Futbol oynamaya devam ettiğim surece bu hayalimin peşinden koşmaya devam edeceğim. Bunun icin mucadelem her zaman devam edecek. Rabbim inşallah bize oraları gosterir ve inşallah milli formayı hic bırakmayız" dedi. İbrahim ALİOĞLU-Olgucan KALKAN/İSTANBUL, (DHA)
Aytac Kara : Milli takımda oynamak en buyuk hayalim
Futbol0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Aytac Kara : Milli takımda oynamak en buyuk hayalim