Totemspor.com yazarlarından Figen Civan'a konuşan Cemal Aydın, Ankaraspor’un 1. lige cıkma isteğinin reddedilmesi ile ilgili şunları soyledi. ‘’Oncelikle şunu soylemeliyim Ankaraspor beni ilgilendirmiyor. Ben Ankaragucu Başkanlığı yaptım. Dolayısı ile bu konu benim dışımda. Ancak zamanında Melih Gokcek’te davadan vazgecmek icin 12 trilyon para almadı mı?.. Şimdi bu neyin davası anlamak mumkun değil. Ustelik Super Lig’e hicbir kulup dava acarak, başvuru yapılarak cıkamaz. Bu konu hukuki kurallara aykırıdır. PTT 1. Lig’den bir kulup super lige ancak futbol başarısı sportif başarı ile cıkar. Bunun başka bir formulu yoktur. Duşmuş bir kulup neye dayandırılarak 1. lige cıkabilir. Ancak her şeye bir formul uyduran TFF, buna da bir kılıf uydururumu onu bilemem'' 'Bir Allah'ın kulu bu işlerden anlamıyor'' ''Kulupler Birliği yeni bir takım calışmalar icerisinde. Ancak ben kulupler birliğinin hicbir yaptırımı olmayacağını ve yasa cıkaramayacağını duşunuyorum. Bende kulupler birliği başkanlığı yaptım. Ama ben bir hukukcuyum. Her şeyi kuralına gore yaptım.bir ordu hukuk uzmanları ile oturup yasa cıkardık. Şimdi bakıyoruz 6222 diye bir yasa var ama uygulama yok eksik cok. Neden; cunku Kulupler Birliği’nde bir Allah’ın kulu yok bu işlerden anlayan. Sonuc olarak donanımları yok. Kendileri hicbir şey yapamaz. Ancak profesyonel bir ekip ile calışırlarsa, bir yere ulaşabilirler. Aksi halde yapacakları yada yaptıkları hicbir şey sonuca ulaşmaz. Olaylar karşısında zaman zaman yaptıkları acıklamalarda bunun aynasıdır. Oyle şeyler soyluyorlar ki; insan "hukuk bilmiyorlar ama okuma yazmaları da mı yok" diyor. Kaynak __________________