Bursaspor’la hicbir takımı kıyaslamayacağını soyleyen Şener Ozbayraklı’dan iddialı sozler: “Ben henuz kendimi kanıtlamadım. Kendimi guclu hissediyorum Bursaspor’la hicbir takımı kıyaslamayacağını soyleyen Şener Ozbayraklı’dan iddialı sozler: “Ben henuz kendimi kanıtlamadım. Kendimi guclu hissediyorum ve takımıma yarar sağlamak istiyorum. Ben Yeşil Beyazlı formayla şampiyonluk gormeyi arzuluyorum.” Bursaspor’un guclu fiziği ve efendi kişiliğiyle on plana cıkan futbolcusu Şener Ozbayraklı, Yeşil Beyazlı forma altında şampiyonluk gormek istediğini soyledi. Bursa Hakimiyet’e ozel acıklamalarda bulunan Şener, “Bursaspor’a geldiğim zaman bu seviyeye ulaşabileceğimi hic duşunmedim. Sonucta 2 kademe alt ligden geldim. Bunun bende stresi vardı. İyi maclar cıkardım. Şuanda da iyi bir konumdayım. Kendimi cok guclu hissediyorum. İnşallah Bursaspor’a daha fazla yarar sağlarım” ifadelerini kullandı. BAŞKA TAKIMLARLA KIYASLAMAM Bursaspor forması altındayken kendisine gelen tekliflerinde olduğunu belirten genc futbolcu, “Gelen teklifler oldu. Haberlerde de okudum. Ancak ben Bursaspor’u hicbir takımla kıyaslamam. Buraya geleli daha yarım sezon oldu ve 3 senelik anlaşmam daha var. Ben henuz kendimi kanıtlamadım ve kanıtlayacağım cok şey olduğunu da biliyorum. Ben Bursaspor’da şampiyon olmak istiyorum. Sadece beni Bursaspor gonderirse giderim, yoksa ben gitmem. Burada kalmak ve şampiyonluk yaşamak en buyuk amacım” ifadelerini kullandı. TARAFTARIMIZ BİZİ BIRAKMASIN Kendilerinden beklentinin buyuk olduğunun altını cizen Şener, şunları soyledi: “Camiamız bizden başarı bekliyor. Biz de uc kulvarda birden yarışacağız. Hepsinde başarılı olmak istiyoruz. Yoğun tempoda zor maclar yapacağız belki ama bizden beklenti buyuk. Taraftarımızın da bizden boyle bir beklentisi olunca kendimizi daha iyi motive etmemiz gerekiyor. Elimizden geldiğince en iyisini yapmaya calışacağız. Kimsenin şuphesi olmasın. Taraftarımız her zaman arkamızda olsun ve bizi hicbir zaman yalnız bırakmasın.” KUCUKLUĞUMDEN BU YANA KUVVETLİYİM Kendisini cok guclu hissettiğini yineleyen Şener Ozbayraklı, “İşimiz gereği hicbir zaman calışmayı bırakmamalıyız ve guclu olmalıyız. Yapısal anlamda kuvvetliyim. Yoksa aşırı ve ekstra calışmıyorum. Ancak daha fazlasını yapmaya uğraşan birisiyim. Kucukluğumden bu yana gelen yapısal bir kuvvetli goruntum var. Kuvvetlilik anlamında bek olmak bir avantaj. Devamlı sahada gidip, geliyorsunuz” şeklinde konuştu. Şener ayrıca, nerede gorev verilirse yapacağını ancak daha once hic solbek oynamadığını, ama oynayabileceğini soyledi. Milli Takım’a cağrılmayı duşunuyorum Şener, her futbolcu gibi kendisinin de Milli Takım’da oynamak istediğini belirterek, “Futbolcuysanız her zaman daha ust seviyelerde oynamak istersiniz. Hele hele Milli Takım’da oynamak ayrı bir gurur kaynadığıdır. Bana milli takımda oynanacak seviyedesin diyorlar. Benim de hedefim bu yonde. Onumuzde iyi bir ornek Gokhan Gonul var. Allah nasip ederse ben de o seviyeye gelir ve Bursaspor formasıyla bu gururu yaşarım. Ben her zaman kendime guveniyorum. Kendimi ne kucuk ne de buyuk goruyorum. Şu anki seviyeye bakarsak Milli Takım’a cağrılmayı duşunuyorum” dedi. Basser’den oğreneceğim cok şey var Şener Ozbayraklı, Basser ile ilgili olarak, “Geldiğimde Basser’i cok izliyordum. Akıllı ve yetenekli bir futbolcu. Benden yaş olarak da buyuk. Ondan oğreneceğim cok şey var. Bizimkisi tatlı rekabet. Ben geldim, o sakatlandı. Ben de bu fırsatı değerlendirdim. Biraz da iyi oynamam Basser acısından kotu oldu. Ancak hicbir zaman aramızda art niyet olmadı. Herkes ekmek parası peşinde. Basser cok iyi bir insan. Tatlı bir şekilde rekabetimiz devam edecektir” dedi. Taraftar beni motive ediyor Yeşil Beyazlı taraftara da ovguler yağdıran Şener, “Bursaspor taraftarının itici kuvvet olduğunu biliyordum. Geldiğimde de bana soyluyorlardı. Maraton tarafının bana etkisi cok var. Bana yakın olunca, motive ediyorlar benimle konuşuyorlar. ‘Yanında adam var’ diyerek beni uyarıyorlar ve hırslandırıyorlar. Taraftara diyecek bir şey yok. İc saha, dış saha hep yanımızdalar. Bizim icin itici guc” dedi. Bursa Hakimiyet __________________