Kayserispor’un satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladığı Jaja, iddialı acıklamarda bulundu. Golcu oyuncu, Turk futbolseverlerin kendisini daha onceden tanıdığını ancak kendisini tekrar ispatlayacağını ifade etti. Spor Toto Super Lig ekiplerinden Kayserispor, Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımından satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladığı Brezilyalı golcu oyuncu Jaja ile sozleşme imzaladı. Kayserispor Kulubu Genel Menajeri Suleyman Hurma, Kadir Has Tesislerinde gercekleştirilen imza toreninde yaptığı konuşmada, Kayserispor'un kadrosunda olmasını cok arzuladıkları ve beğenerek izledikleri bir ismi renklerine katmanın mutluluğunu yaşadıklarını soyledi. Sarı-kırmızılı takımın guclu bir kadroya sahip olduğunu belirten Hurma, "Gercek bir 10 numarayı kadromuza kattık. Takımımızdaki iyi oyuncuların performansına katkı sağlayacak bir ismi transfer etmek, hedeflerimizi yukseltecek. Transferde emeği gecen herkese teşekkur ediyorum. İnşallah Kayserispor bu guclu kadrosuyla kendini sevenleri mutlu edecek sonuclara ulaşır" dedi. Jaja olarak bilinen ve bir donem Trabzonspor forması giyen Brezilyalı golcu oyuncu Avelino Jackson De Coelho ise Kayserispor'da top koşturacağı icin mutlu olduğunu belirterek, transferde katkısı olanlara teşekkur etti. Turkiye'de daha once de forma giydiğini anımsatan Jaja, "Beni daha onceden tanıyorsunuz, nasıl bir futbolcu olduğumu biliyorsunuz. Bunu bir kere daha kanıtlamak ve ustune bir şeyler koyarak takıma katkı sağlamak icin buradayım. Cok buyuk hedeflerim var, cok mutluyum" diye konuştu. Kayserispor'u tercih etmesine değinen Jaja, "Bizim hikayemiz cok yeni değil, uzun zamandır birbirimize aşinayız. Benim buraya gelme duşuncem cok oncesinde vardı. Bu, 6 aylık bir periyottur. O zaman maalesef gerekli şartları sağlayamamıştık. Bugune kısmet oldu. Buraya gelmek icin can atıyordum, cok istekliydim. Şu an cok huzurluyum" ifadesini kullandı. Ntvspor __________________