"Ankara'da buyuk insafsızlık goruyorum.."
Futbol0 Mesaj
●7 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Futbol
- "Ankara'da buyuk insafsızlık goruyorum.."
-
05-10-2019, 00:56:06Ankaragucu’nun unutulmaz kulup muduru Aslan Gursoy’un Ankaragucu sevgisi bambaşka. Hayatının 25 yılını Ankaragucu ile gecirmiş olan Gursoy, takımı hicbir zaman yalnız bırakmıyor. Aslan Gursoy gectiğimiz gunlerde Beştepe’de yapılan antrenmana gelerek takımı izledi. Burada goruşlerini aldığımız Gursoy, Ankaragucu ile ilgili duygularını şoyle ifade etti. “Ben asker emeklisi bir gaziyim. Emekli olduktan sonra Ankaragucu’ne geldim. Omrumun son 25 yılı Ankaragucu ile birlikte gecti. Cok guzel gunlerde gorduk, cok kotu gunlerde. Nurettin Carmıklı donemi bambaşkaydı. Oyle bir donem daha yaşamadık. Ankaragucu’ne gelmeden once hakemlikte yapıyordum. Ankaragucu’nun 19 Mayıs Stadı’nda oynadığı Sincanspor macını da yonetmişliği var. Bugun Ankaragucu icin dışarıdan ahkam kesenler var. Ancak herkes Mehmet Yiğiner’i takdir etmeli. Geldikten sonra elini taşın altına koydu. Bakın alt yapı takımlarımız deplasmana bile gidemiyordu. Neredeyse şube kapanacaktı. Ancak şimdi luks otobuslerle gidiyorlar. Başkan borcları Afrika ve Avrupa’ya giderek yapılandırdı. Futbolcular takımda kaldı. En onemlisi de kulupte calışan emekciler maaşlarını artık duzenli alıyorlar. Ancak burada buyuk bir insafsızlık goruyorum. Ankaragucu'ne sahip cıkılmıyor. Burası Başkent Ankara. Sayın Vali cegetimi satar Ankaragucu’ne yardım ederim dedi. Sayın vali cegetini satmaya gerek yok. Bize biraz ilgi alaka goster yeter. Kulubumuzu duzenli bir duruma getiren Mehmet Yiğiner’e tek kelimeyle şukranlarımı sunuyorum” dedi. Kaynak __________________