Yeşil Beyazlı takımın yeni isimlerinden Şamil Cinaz, cok buyuk bir kulupte olduğunun farkında olduğunu belirterek, “Elimizden geleni yapıp hem lig hem de Avrupa’da başarılı olmalıyız” dedi. Bursaspor’un Orduspor’dan renklerine bağladığı Şamil Cinaz, Bursa Hakimiyet’e ozel acıklamalarda bulundu. Yeşil Beyazlı formayı giyecek olmaktan dolayı duyduğu mutluğunu dile getiren Şamil, “Kamp donemi cok guzel geciyor. Otellerimiz olsun, doğa olsun, sahalar olsun ortam super. Takıma da cabuk alıştım. Kaynaşmamız uzun surmedi. Genc bir takımız. Tecrubelerimi onlarla paylaşacağım” ifadelerini kullandı. Herkes bunu biliyor “Bursaspor Kulubu’nun uzerine bir şey soylemeye gerek yok” diyen tecrubeli krampon, “Cok buyuk bir takımda olduğumun farkındayım. Herkes bunu biliyor. Kucuk detayları dahi goruyorsunuz. Teknik ekipten, sağlıkcılara kadar her alanda kaliteyi fark edebiliyorsunuz. Bundan dolayı teşekkur ediyorum onlara. Biz de bu guveni ve desteği en iyi şekilde başarı ile karşılığını vermeliyiz” dedi. Bu şansı değerlendirmeliyiz İlk kez Şampiyonlar Ligi’nde mucadele edeceğini belirten Şamil Cinaz, “Bir futbolcunun Avrupa’da en yuksek seviyede oynayacağı bir lig. Her oyuncuyu heyecanlandırır. Ekstra motivasyon veriliyor. Bilincli olarak bu hedefe yonelip en iyi şekilde bu şansı değerlendirmeliyiz” dedi. Elimden geleni yapacağım Bursaspor’a hizmet etmek icin geldiğini soyleyen Şamil Cinaz, şunları soyledi: “Performans olarak takımıma en iyini vermek istiyorum. Koyduğumuz hedeflere ulaşmak ve başarılı olabilmek icin cok calışmam lazım. Bunun icin de elimden geleni yapacağım. Turkiye değil Avrupa biliyor Bursaspor taraftarına ovguler yağdıran Şamil, “Ben de Bursalıyım. Ozellikle abim cok yakından takip ediyor. Her sene kombine alıyor. Taraftarımızı cok iyi tanıyorum. Bir kere rakip olarak karşılarına cıkmıştım. Bursaspor taraftarı sadece Turkiye’de değil Avrupa’da tanınıyor ve adını duyuruyor” dedi. Kaynak: Bursa Hakimiyet