Başakşehir mağlubiyetinin ardından kac kişi Bursaspor’un Kadıkoy’den zaferle doneceğini tahmin edebilirdi?... Bu soruya herkesin cok samimi bir şekilde cevap vermesi gerektiğini duşunuyorum… Bana sorarsanız bu istatistik 10 kişiden sadece 1 kişi diyebiliriz… Sonucta 2.haftadan gemileri yakmış bir camiadan bahsediyoruz... İşte futbol oyunu bu yuzden cok guzel! Aziz Eraltay,başta olmak uzere hırsını ve yureğini ortaya koyan yeşil/beyazlılar, taraftarlarına da arefe gununden Bayram sevincini yaşattı. Ve rakibini de 12 mac sonra Kadıkoy’un cimlerine gomdu! He,Fenerbahce Lig tarihinin en kotu başlangıcını yapmış olabilir de… O da bizim sorunumuz değil(!) 66.dakika da Aziz Eraltay’ın fizik kurallarını alt ust ederek cizgiden cıkardığı top sonrası gosterdiği reaksiyonu gordunuz değil mi? İşte bu reaksiyonu Aziz Yıldırım’da gordu! Ve eminim sahada bu reaksiyonu vermeyen oyuncularına bakarak”Ben nerede yanlış yaptım” diye de kendi kendine duşundu… Ve daha da enteresanı Fenerbahce,seyircisi de macın son periyodun da ozellikle Ozan Tufan’ı ve ara ara da Volkan Şen’i ıslıkladı! Bu da kaderin bir cilvesi olsa gerek! Bu konular icin yorum yapmak benim tarzı değil ama… Sanırım onlarda bazı şeyleri anlamıştır. Bursaspor adına en ilginc ve en guzel an ise Batalla’nın Bayram hediyesi niteliğinde olan goluydu… Fenerbahce kalesine ilk kez derli toplu bir şekilde gidiyorsunuz ve takımınızın en kısa boylu ama… Futbol profesoru olan ismi, iki kulenin yanından kafa ile topu ağlara yolluyor… Sonrası ise Canakkale gecilmez! Gecildi mi? Gecilmedi. Boylesine savunma yapabilmek bile buyuk meziyettir. Takımın sakat isimleri donup ideal kadrosu da oluştu mu değmeyin keyfimize… O zaman bizde Hatice’ye değil neticeye bakalım… Bayram’ın ve 11 Eylul duşman işgalinden kurtuluş gunun kutlu olsun Bursa. Bursasporluyuz.org