Dun akşam oynanan Rizespor mucadelesinde Teksas Tribunu'nunde yer alan Bursaspor Durmazlar'ın başarılı basketbolcusu Karlo Vragovic, tribunde yaşadıklarını anlattı. Nihayet Bursaspor'un macına gidebildiğini belirten Karlo, '' Sonunda Bursaspor'un macına gidebilme şansım oldu. Maclarımız cakıştığı icin bir turlu gitme şansım olmuyordu. Dun izin gunum olduğu icin Bursaspor'u desteklemeye Timsah Arena'ya gidebildim.'', dedi. Neden VIP değil de Teksas Tribunu'nu sectiğin sorusuna ise,''Oyuncuların bu tribunu sectiğini biliyorum. Ama orası bana gore bir yer değil. Ben oranın adamı olamadım. Benim tribunde yer alan Bursasporlu taraftarlardan hicbir farkım yok. Boş zamanlarımda maclara gitmeyi ve taraftarla birlikte olmayı cok seviyorum. Daha once de dediğim gibi, spor taraftarlar icin guzel. Ben stadyuma gittiğimde atmosferi hissetmek isterim. Dun akşamda o oldu. Tek kelimeyle muazzam bir akşamdı.'', diyerek duşuncelerini ifade etti. Amigo'nun yanına cağırdığını belirten Karlo Vragovic, '' Tribune geldiğimde, tum taraftarlar beni tanıdı ve benimle fotoğraf cektirmek istedi. Bir ara amigo beni yanına cağırdı, tum tribun isteyince kıramadım. Taraftarımızın onude olduğum o anı omrum boyunca unutamayacağım. Muhteşem bir andı.'', dedi. Eren Akdoğan / Bursasporluyuz.org