Teknik Direktorumuz Hamza Hamzaoğlu Caykur Rizespor’u 2-1 yendiğimiz macın ardından, “Onemli bir galibiyet aldıklarını’’ soyledi. Hamza Hamzaoğlu macla ilgili olarak, “Bugun iyi futboldan cok kazanmanın onemli olduğu mac oynadık. Futbolcularım kazanmak icin uzerlerine duşeni yaptılar. Kazanmak icin tek vucut olduk. Beşiktaş macı oncesinde Rize macını galibiyetle kapattık. Rize tehlikeli takımdı. Kontrataklara dikkat etmemiz gerektiğini soyledik. Son bolumde yuklendiler. Harun penaltı kurtardı” dedi. Hamzaoğlu basın mensuplarının sorularını şoyle yanıtladı: “Deniz gecen yıl onemli bir silahtı. Yaptıkları cabuk unutuldu. Bazı oyuncular zaman zaman istediklerini yapamıyorlar. Onun icin uzerlerinde baskı oluşuyor. Onlar icin sabretmek gerekiyor. Kaybetmemek icin Deniz’de ısrar ettim. Kendini bulacağı mac olacaktı. Bugune nasip oldu. Uzerindeki baskı kalktı. Onu kazandığımız icinde mutluyuz. Harun’da beşinci penaltıyı kurtardı. Kaleci hocamızı ve kalecilerimizi kutluyorum. Hedefimiz ilk beşte bitirmekti. Şimdilik hedefe yakın gidiyoruz. Devre arası ihtiyac olursa takviye yapabiliriz.” Hamza Hamzaoğlu Beşiktaş macının cok onemli olduğuna dikkat cekerek şunları soyledi: “Beşiktaş macı bizim icin cok onemli. Beşiktaş macına rahat gedebilmek icin bu mac onemliydi. Oradan da iyi sonucla donebilmemiz, istediklerimizi yapabilmemiz icin 3 puan onemliydi. Takım istediğim duzeyde mucadele ediyor. Bu beni mutlu ediyor. İstediklerini yapamayınca etkileniyorlar. Oyunu bu da olumsuz etkiliyor. Benim icin onemli olan sahada kazanmak icin her şeyini ortaya koymak. Canla başla mucadele ediyorlar. Birinin bur kırılıyor. Kaşı patlıyor sahada mucadele ediyorlar. Onemli olan bu.” Bursasporluyuz.org