Sivasspor'dan resmi transfer acıklaması! Emre Kılınc, Douglas... Spor Toto Super Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor’un İdari Menajeri Oray Baykal, transfer calışmaları hakkında bilgiler verdi. Baykal, Fenerbahce’nin gundeminde olduğu iddia edilen Emre Kılınc ve Galatasaray ile adı anılan Douglas hakkında da konuştu. Radyospor’da yayınlanan Gun Ortası programında Emrah Karalinc’in sorularını yanıtlayan Baykal’ın acıklamaları şu şekilde: Benzer Haberler TFF Yonetim Kurulu gorev dağılımını yaptı TFF Yonetim Kurulu gorev dağılımını yaptı Jandarmadan Tolgay Arslan'lı tanıtım Jandarmadan Tolgay Arslan'lı tanıtım Konyaspor, Riad Bajic transferini acıkladı. Konyaspor, Riad Bajic transferini acıkladı. Kasımpaşa'dan savunmaya takviye Kasımpaşa'dan savunmaya takviye "Transfer icin başkanımızın İstanbul'daki ofisinde us kurduk" Teknik direktorluk gorevi icin Rıza Calımbay hocamızla anlaştık. Kendisi ve ekibine guveniyoruz. Transfer konusunda da kendisi ve ekibi calıştı. Bize cok guzel bir listeyle geldiler. Transfer piyasası cok geniş. İnce eleyip sık dokuyoruz. Ortalama butceli bir takımız. Başkanımızın İstanbul’daki ofisinde us kurduk. Hocalar 10-12 saat oyuncu izliyorlar. Ben de oyuncularla goruşuyorum. Kalecimiz konusunda adım attık. Birkac tane oyuncuyla da transferi tamamlama noktasındayız. Onu da başkanımız zamanı gelince acıklayacak. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________