Mesut Mestan: "Tek hedefimiz Super Lig" Bursaspor'un Başkan Adayı Mesut Mestan, oncelikle transfer tahtasını acmak istediklerini, tek hedeflerinin ise Super Lig'e cıkmak olduğunu ifade etti. Yeşil-beyazlı kulubun Başkan Adayı Mesut Mestan, olağanustu genel kurulda basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ateşten gomlek giydiklerini soyleyen Mestan, "Ağlama edebiyatı yapmayacağız, yonetmeye değil, Bursa'nın hizmetkarı olmaya geldik. Bursaspor'u Super Lig'e taşımak icin hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Tek hedefimiz Super Lig. Olmazsa olmazımız Super Lig. Başka konularla gereksiz işlerle gundemi bulandırmayalım. Aile icindeki kavgamızı dışarıya yansıtmayalım. Dışarıda kotu duruyoruz ve futbolcular da gelmekte zorlanıyor" diye konuştu. "Onceliğimiz transfer tahtasını acmak" Goreve geldiklerinde oncelikli hedeflerinin transfer tahtasını acmak olduğuna vurgu yapan Mestan, "Ondan sonra da transferlere başlamak. Kaynak konusuna gelirsek, yapınca gorursunuz. Biz kendimize guveniyoruz. Kendi butcemizle de destek vereceğiz. Belirlediğimiz rakam var. Guvencemiz Bursasporlu oluşumuz ve hizmet aşkıyla yanıp tutuşmamız. Gerisini de Allah'a bırakıyoruz. Allah yardım eder. Teknik direktor ve oyuncu adaylarıyla yuz yuze goruştuklerimiz olduk. Ancak henuz gorevde olmadığımız icin bu girişimleri sonuclandıramadık" acıklamasını yaptı. "Ali Başkan bence futbolcu satmayıp kendisine yakışanı yapacaktır" Mevcut Başkan Ali Ay ile konuştuğunu ve bir diyaloğunu anlatan Mestan, "Ali Ay bana oyuncuları satmak istediğini soyledi. Ben boyle doğru olmayacağını soyledim. 'Yarısını kulube vereceğim yarısını da kendime alacağım' dedi. 'Donemeyiz boyle' dedim. Sonra da bir şey demedi. Sessiz kaldı. Yuzume boyle bir şey soyledi. Daha satılmış futbolcu yok. Bence satmayacaktır. Ali Başkan kendisine yakışanı yapacaktır" şeklinde konuştu. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________