Genclerbirliği Genel Kurulu'nda kavga! Murat Cavcav'ın tek aday olarak girdiği Genclerbirliği'nin Olağan Genel Kurulu'nda uyeler arasında kavga yaşandı. Spor Toto Super Lig’in yeni ekiplerinden Genclerbirliği’nde kulup olağan genel kurulu toplandı. Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu’nda gercekleştirilen kongrede mevcut başkan Murat Cavcav, tek aday olarak secime girdi. Konuşmalar sırasında delegeler arasında gerginlik yaşandı. Murat Cavcav, kongrede yaptığı konuşmasına, başta merhum babası İlhan Cavcav olmak uzere tum babaların Babalar Gunu’nu kutlayarak başladı. Kongrede camiaya verdiği sozu tutan bir başkan olarak bulunmanın gururunu yaşadığını belirten Murat Cavcav, “Zorlu bir donemden gectik ve artık yeniden ait olduğumuz lige geri donduk” dedi. Murat Cavcav, şu an tum kuluplerin finansal fair play ile ilgili sıkıntı yaşadığına dikkati cekerek, şunları kaydetti: “Ekonomik olarak babamın bıraktığı noktada değiliz. Bu sezon 1. Lig’de mucadele ettiğimiz icin gelirlerimiz bu ligin duzeyinde mali tablomuza yansıdı. İnanın bu sezon hicbir şey kolay olmadı. Stadımız yoktu, Ankara’nın goz bebeği camiamız, başka bir şehirde ic saha maclarına cıktı. Deplasmanlara yeni deplasmanlar eklemek zorunda kaldı. Bu surecte bizi asla yalnız bırakmayan taraftarımıza huzurlarınızda teşekkur ediyorum. Nihayetinde bu zor zamanlardan sonra kupa, Eryaman Stadı’nda ellerimizde yukseldi. Tam bir yıl sonra, aynı gun lige geri donduk. Bu, buyuk bir başarıdır. Bunun yalnızca camiamızın ve taraftarımızın kenetlenmesiyle olduğunu biliyorum. Birlik kelimesi adımızda var, ‘Genclerbirliği’. Yine birlik olarak bunu başaracağız. Macları kaybetse bile ruhunu asla kaybetmeyecek, yenilgiyi kabullenmeyen bir takım kuracağız. Yeni donemde yeni teknik direktorumuzle Genclerbirliği armasına aşık, icimizden gelen genclere, cocuklara daha cok onem vereceğiz. Ankara yine tum takımların korkulu ruyası olacak. Ve inanıyorum ki hepimizin hayalindeki Genclerbirliği’ni hak ettiği yerlere birlikte taşıyacağız.” KAYNAK: İNTERNETHABER __________________