Kayserispor yeni sezon hazırlıklarını surduruyor
Futbol0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kayserispor yeni sezon hazırlıklarını surduruyor
-
05-10-2019, 00:43:47Kayserispor yeni sezon hazırlıklarını surduruyor İstikbal Mobilya Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenman ile surdurdu. Antrenmanı ziyaret eden Kayseri Valisi Şehmus Gunaydın, “Hepimizin Kayserispor’umuza destek olması lazım” dedi. Spor Toto Super Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarını kulup tesislerinde yaptığı antrenman ile surdurdu. Teknik Direktor Hikmet Karaman yonetiminde antrenman yapan futbolcular, duz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Kısa alanda pas calışması ile devam eden antrenmanda, futbolcuların neşeli olduğu gozlendi. Vali Gunaydın’dan ziyaret Antrenmanı ziyaret eden Kayseri Valisi Şehmus Gunaydın, Kayserispor Kulup Başkanı Erol Bedir ve Teknik Direktor Hikmet Karaman ile bir sure goruşerek, antrenmanı izledi. Burada acıklamalarda bulunan Vali Gunaydın, “Kayserispor yeni sezon hazırlıklarını devam ettiriyor. Surekli hem başkanımızla hem de hocamızla goruşerek kendilerinden bilgi alıyorum. Hepimizin Kayserispor’umuza destek olması lazım. Bu sene yeni bir takım kuruluyor. Eksiklerimiz var ama cok kısa bir zamanda tamamlanıp inşallah lig başlayıncaya kadar hazır hale geleceğimizi arkadaşlarımız ifade ediyorlar. Buradan butun Kayserispor sevdalılarına ve Kayseri’de yaşayan vatandaşlarımıza sesleniyorum. Şimdiden kombinelerini alsınlar. Takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz ve katkı vereceğiz. Yardım kampanyası ile ilgili calışmalarımızı valilik olarak tamamladık” ifadelerini kullandı. KAYNAK: İNTERNETHABER __________________