Umut Meraş gemileri yaktı! Beşiktaş ve Fenerbahce...
Futbol0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Umut Meraş gemileri yaktı! Beşiktaş ve Fenerbahce...
-
05-10-2019, 00:43:17Son donemde adı Beşiktaş ve Fenerbahce ile anılan Bursasporlu futbolcu Umut Meraş sosyal medyadan yaptığı acıklama ile birlikte gemileri yaktı. 23 yaşındaki savunmacı kendisine yurtici ve yurtdışından gelen teklifleri doğrularken Başkan Mesut Mestan ve yonetiminin tutumunu eleştirdi. Umut Meraş, hakkında cıkan transfer haberlerine ilişkin yaptığı acıklamada şu ifadelere yer verdi; “Profesyonel kariyerimde ilk defa bir kulup başkanı ve yonetimi tarafından emeklerimin ve iyi niyetimin suiistimal edilerek ciddiye alınmadığım icin bu acıklamayı uzulerek yapıyorum. Bildiğiniz uzere gectiğimiz haftalarda alacaklarımın odendiğine dair cıkan haberler kamuoyuna yansıdı. Ben de her gecen gun şahsıma transfer teklifleri gelirken, alacaklarıma karşılık bonservisimi elime alabilecekken zor gunler geciren kulubum Bursaspor’un zor gunlere gelmesinde hatam olduysa bu hatama karşılık fayda sağlayıp ayrılmamın daha sağlıklı olacağını hissettiğim icin alacaklarıma karşılık bana verilen taahhutlerden dolayı takımım Bursaspor ile birlikte antrenmanlara cıkarak yeni sezon hazırlıklarına başladım." "HAFTALARDIR YURT İCİ VE YURT DIŞINDAN CİDDİ TEKLİFLER GELMEKTEDİR" "Haftalardır kulubum Bursaspor’a şahsım icin yurt icinden ve ozellikle de yurt dışından ciddi transfer teklifleri gelmektedir. Teklif edilen rakamlar ekonomik olarak zor durumda olan kulubumuz Bursaspor’u ciddi anlamda rahatlatacak ve belki de mevcut transfer yasağının kalkmasına on ayak olup Bursaspor’un yeniden hak ettiği yerlere gelmesine katkı sağlayacak tekliflerdir. Ben kulubumun cıkarlarına katkı sağlamak icin bu kadar caba sarf ederken kulup başkanımız sayın Mesut Mestan bilmediğim ve bana acıklanmayan nedenlerden oturu sureci uzatıp bu teklifleri goz ardı etmekte ve ısrarla benimle iletişim kurmaktan kacınıp telefonlarıma yanıt dahi vermemektedir." "YAŞANILAN SURECİ HİCBİR ŞEKİLDE ANLAMLANDIRAMIYORUM" "2018 yaz transfer doneminin son gununde donemin teknik direktoru sayın Samet Aybaba’nın donemin yonetimine transferim icin diretmesi sonucu Bursaspor’a gercekleşen transferimde şahsım, eski kulubum Boluspor’a borclanarak senet imzalamış ve takımın geri kalanına gore cok duşuk bir maaş bedeliyle Bursaspor’a transferim gercekleşmiştir. Bu camianın bir parcası olmak adına yaptığım fedakarlıkları, bu sefer de bana 30 mac forma şansı veren, adımı tum Turkiye’ye duyurup A Milli Takım’a kadar yukselmemde pay sahibi olan minnet duyduğum kulubum Bursaspor icin yapmak isterken yaşanılan sureci hicbir şekilde anlamlandıramıyorum." "Gelen tekliflerin şahsım ve ekonomik olarak zor durumda olan kulubum adına bu kadar umursanmayarak surecin her gecen gun uzatılmasının başta Bursaspor camiasına sonra da bana yapılmakta olan buyuk bir saygısızlık olarak goruyorum. Takdiri değerli Bursaspor taraftarlarına ve kamuoyuna bırakıyorum.” Ote yandan Beşiktaş ile Bursaspor’un Umut Meraş icin goruşmesi uzun suredir gundemi meşgul ederken Umut Meraş’ın siyah beyazlı ekip ile anlaşmaya vardığı ve kuluplerin anlaşmasını beklediği oğrenildi. __________________