Bursaspor'da takım başına Robert Prosinecki'nin gecmesine kesin gozuyle bakılıyor. Azerbaycan Milli Takımıyla 31 Aralık ayına kadar sozleşmesi bulunan Hırvat Teknik adamın yeşil beyazlı kulube gelebilmek icin gemileri yaktığı oğrenildi. Bursaspor yonetimiyle surekli iltibat halinde olan 48 yaşındaki antrenorun Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkililerine rest cektiği ve son detayları goruştuğu oğrenildi. SOZ VERDİM TUTACAĞIM Birkac gun icersinde Bursa'ya gelmesi beklenen Robert Prosinecki'nin Ali Ay yonetimine 'Sozleşmemi feshedeceğim. Azerbaycan'da kalmak istemiyorum. Beni burada kesinlikle tutamazlar. Sizlere soz verdim ve bunu yerine getireceğim. 'dediği oğrenildi. Hırvat teknik adamın bu kararlı tutumunun Başkan Ali Ay'ın etkilediği ve gundemdeki diğer teknik direktorlerle goruşmeleri askıya aldığı belirtildi. Brifing verildi Bursaspor yonetimi, Prosinecki'yle transferler ve kadrodaki oyuncularla ilgili tum detayları masaya yatırdı. Sozleşme imzalaması beklenen Robert Prosinecki'yle Bursaspor yonetimi uzun suredir temaslarını surduruyor. Prensip anlaşması cok onceden yapılan Hırvat teknik adama, yonetim tarafından brifing verildiği oğrenildi. Yapılacak transferler ve kadro icersindeki oyuncularla ilgili goruşleri alınan Hırvat teknik adamın, son detayları Bursa'ya geldikten sonra şekillendireceği belirtildi. Prosinecki'nin ozellikle kadro icersindeki oyuncularla ilgili yonetime net ifadeler kullandığı oğrenildi. Bursasporluyuz.org