Japon ekibi Jubilo Iwata ile yollarını ayıran Eren Albayrak, Super Lig ekiplerinden Antalyaspor'la 2+1 yıllık sozleşme imzaladı. Super Lig'de mucadele eden Antalyaspor, 28 yaşındaki Eren Albayrak'la sozleşme imzaladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde duzenlenen torende Antalyaspor, Japonya'nın Jubilo Iwata takımında forma giyen sol bek Eren Albayrak'la 2+1 yıllık sozleşme imzaladı. Torende konuşan futbol takım sorumlusu Aytac Altay, transferin Antalyaspor'a hayırlı olmasını diledi. Eren Albayrak da yapılan anlaşmanın Antalyaspor ve kendisi icin hayırlı olmasını diledi. Albayrak, "Bir yıldır ulkeden uzağım ve en son Japonya'da futbol hayatıma devam ediyordum. Bundan 2- 3 hafta once Antalyaspor'la ilgili bir gelişme oldu. Bu duruma cok sevindim cunku ulkemi de ozlemiştim. Antalyaspor'un projesi ve yapılanması buraya gelme anlamında beni cok cekti. Benim icin de doğru bir karar olduğunu duşunuyorum. İnşallah takıma da cok faydam olacak. Gecen sene guzel bir sezon geciren Antalyaspor, inşallah bu sene daha başarılı bir sezon gecirir" dedi. İmza toreninin ardından Eren Albayrak kırmızı-beyazlı formayla poz verdi. gunluk gazeteler