Yukatel Denizlispor’un ligin ilk haftasında Galatasaray’ı yenerek 3 puanlık galibiyeti aldığı macın mimarlarından Recep Niyaz, "Galatasaray macından 3 puan ile ayrıldık. Lige 3 puan ile iyi başlangıc yaptık onemli olan da bu" dedi. Yeşil-siyahlı ekip Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gercekleştirdiği antrenmanlar ile Antalyaspor macı hazırlıklarına devam ediyor. Antrenman oncesi gazetecilere acıklamalarda bulunan Denizlispor'un başarılı oyuncularından Recep Niyaz, Galatasaray macı ile birlikte ligi değerlendirdi. Galibiyette pay sahibi olmanın kendisi icin ayrı bir gurur ve mutluluk vesilesi olduğunu ifade eden Recep Niyaz, "Karşılaşmaya herkes cok iyi hazırlanmıştı, en azından 1 puan alacağımıza inanmıştık. Bu 3 puan olunca da cok guzel bir hava ve guzellik oldu. Ben acıkcası maca biraz kotu başladım ve bu beni psikolojik olarak etkiledi. Sonrasında toparlanmayı başardım. Her şeyden onemlisi ben gol attım ve bunun icin de mutluyum. Galatasaray macından 3 puan ile ayrıldık. Lige 3 puan ile iyi başlangıc yaptık onemli olan da bu” diye konuştu. İHA