"Kadroda olmaktan cok memnunum"
Futbol0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Futbol
- "Kadroda olmaktan cok memnunum"
-
05-10-2019, 00:32:26Sarı-lacivertli ekibin transferi Levent Kale, ilk kez doğum gununde giydiği formayla iki gol birden attı ve takımının kupada tur atlamasını sağladı Ankaragucu'nun transferin son gununde Pazarspor'dan renklerine kattığı golcu futbolcusu Levent Kale, Ziraat Turkiye Kupası'nda Karaman Belediyesi'ne attığı iki golle takımını bir ust tura taşıdı. 1984 doğumlu Levent Kale, ilk kez formasını giydiği Ankaragucu'nde Ziraat Turkiye Kupası'nda attığı goller doğum gunune denk geldi. Kadroda olmaktan cok memnunum 29. yaş gununde iki guzel gol birden atan Levent Kale, "Bu golleri once camiamıza, sonra kendime hediye ediyorum. Daha atacağım ve attıracağım gollerle takımıma buyuk yarar sağlayacağım. Bu kulube gelmemi sağlayan başkanımız Mehmet Yiğiner'e de cok teşekkur ederim. Bana guvenenleri mahcup etmeyeceğim. Ankaragucu'nun şampiyonluklar yaşayacak kadrosunda olmaktan da mutluyum. Adeta yeniden doğdum" dedi. Futbol yaşamına Esnafspor'da başladı 2000 yılında futbola Ankara Esnafspor'da başlayan Levent Kale, buradan Sivas Divriğispor'a transfer oldu. İlk profesyonellik yaşamına burada başlayan Levent, 6 yıl Sivas ekibinin formasını giydi. Ardından Yimpaş Yozgatspor'a gecen tecrubeli oyuncu sırasıyla GASKİ, Gebzespor, Sivas 4 Eylul ve Pazarspor takımlarında oynadı. Son iki sezonda 27 gol kaydeden Levent, Sivas 4 Eylul takımında 14, Pazarspor'da ise 13 gol atmayı başardı. Sporanki.com __________________