Bursaspor Teknik Direktoru Christoph Daum, takımının sahada her şeyi ortaya koyduğunu belirterek, `Bu mucadeleyi gosterdiğimiz surece bunun meyvelerini alacağız` dedi Golsuz beraberlikle biten Bursaspor ile Akhisar Belediyespor karşılaşmasının ardından her iki tarafta acıklamalarda bulundu. Karşılaşma hakkında acıklamalarda bulunan Daum, “Bugun kucuk bir adım attık. İlk defa gol yemeden mac bitirdik. Defansımız iyiydi. Gol pozisyonlarımızda oldu. Benim icin aslında en iyi pozisyon Kazım’ın pozisyonuydu. Goğsune alacağına kaleye atsa iyi olacaktı. Akhisar cok iyi organize oldu. Boyle macta cok fazla gol şansı da bulamıyorsunuz. Bence ikinci devre futbolcularımız inanılmaz derece baskıyı arttırdı. Kesinlikle kazanmak istiyorlardı. Akhisar’ın da bir iki pozisyonu vardı. Uzaktan bir şutları vardı. Kalecimiz son anda kurtardı. Gercekten takımımız her şeyi istedi ve ortaya koydu. Boyle musabakaları bu mucadeleyle goturduğumuz zaman bunun meyvelerini alacağız` diye konuştu. `YONETİMİMİZDEN ALDIĞIMIZ DESTEĞİ 3 PUAN ALARAK GERİ VERMEK İSTERDİK` Başkan Erkan Korustan’ın butun hafta boyunca kendilerine inanılmaz destek verdiğini ifade eden Daum, “Hep bizimle birlikteydi. Yonetimimizden aldığımız desteği 3 puan alarak geri vermek isterdik. Pozitif olan şeyleri bu mactan cıkarabilirseniz. Kendi sahamızda bir puan az. Ama ikinci devrede gosterdiğimiz mucadele ve baskı sebebiyle ileriye pozitif olarak bakıyorum. Defansımız bu kadar iyi olduğunda futbolcular daha guven icerisinde olup, ustune koyarlar. Genel olarak boyle musabakalardan birkac pozitif cıkarabiliriz” acıklamasını yaptı. `PİNTO’YU FORM GRAFİĞİ YUZUNDEN KADROYA ALMADIK` Pinto’nun neden oynatılmadı sorusuna cevap veren Daum, “Pinto, takımımızı ileriye goturebilecek bir futbolcu. Fakat şu anki form grafiği bunu gostermiyor. O yuzden kadroya almadık” diye cevapladı. `HAKEMLER DE İNSAN HATA YAPABİLİR` Verilmeyen golle ilgili de konuşan Daum, “Futbol federasyonunda gozlemciler vardır. Onlar hakemleri izler ve not verir. Bu bizim işimiz değil. Biz takımımızı calıştırırız. Benim fikrim her hakem kesinlikle musabakada hatasız olmak ister. Hatası olsa da ben derim oda insan. Orada ne olursa olsun, hakeme yine de destek vermek lazım” acıklamasında bulundu. HAMZAOĞLU: 1 PUAN SEVİNDİRİCİ Karşılaşmanın zorluğuna değinen Hamza Hamzaoğlu ise, “Bugun zor bir maca geldik. Bursaspor’un durumu ortadaydı. İki takım sahada muthiş bir mucadele gosterdi. Fakat gol olmadı. Her iki takımda pozisyonları değerlendiremedi. Deplasmanda iyi oyun ama aldığımız bir puan bizim icin sevindirici. Onumuzdeki hafta oynayacağımız Galatasaray macına iyi hazırlanıp, iyi oyun oynamak istiyoruz. Ben futbolcularımı tebrik ediyorum. Bursaspor’a başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. FREY: TARAFTARIMIZDAN OZUR DİLİYORUZ Cok iyi bir karşılaşma oynadıklarını belirten başarılı kaleci Sebastian Fre, sozlerini şoyle surdurdu: “Ama macı alamadık. Takımda one cıkan şey kalemizde gol gormemekti. Bu zamana kadar ilk yarılarda hep golu gorduk. Buda bizi moral bozukluğu oldu. Bugun gol yememiz bizi daha iyi hazırladı. Hocamızın dediği gibi once gol yememek sonra atak. Taraftarımızdan ozur diliyoruz. Bu karşılaşmadan 3 puan alamadık.” TAİWO: `BOYLE DEVAM EDERSEK SONUCLAR ALACAĞIZ` Bursaspor’un başarılı sol beki Taye Taiwo ise, “Bugun uzucu skor aldık. Her maca kazanmak ici cıkıyoruz. Bugun pozisyonlar şansızdık. Gol atamadık. Daha once ya ilk dakikalarda yada ilk yarılarda kalemizde gol gorduk. Buda bizim icin moral bozukluğu oluyordu. Onemli olan takımın cok iyi oynaması. Cuma gunu macımız var. Boyle devam edersek sonucunu alacağımıza inanıyorum. Futbolda boyle şeyler olur. Bazen gol atarsın hakem saymaz. Sonucta hakemin kararı saygı duymak lazım” şeklinde konuştu. Olayspor