Bursa'da, 6 ay once yolda yururken uzerine su deposu duşen ve goğus kafesinden aşağısı işlevsiz hale gelen Bursaspor'un PAF takımı oyuncusu Hakan Pala, gecirdiği 2 ameliyat ve gorduğu fizik tedavi sonucu destekle de olsa ayağa kalkmayı başardı. Hakan Pala, omurilik ve kaburga kemiği ameliyatları sonrası Uludağ Universitesi Tıp Fakultesi Hastanesi ve ozel bir klinikte uygulanan yoğun tedavi programına kısa surede olumlu yanıt verdi. Genc futbolcu, ozellikle sol ayağında ciddi gelişmeler olduğunu, artık eklem yerlerini oynatabildiğini belirtti. Tedavi surecinin cok iyi gittiğini dile getiren Pala, ''Her şey iyi gidiyor. 6 ay once yardımsız doğrulamıyordum bile. Şimdi ise oturuyorum. Tutunarak da olsa yuruyorum. Bu da beni moral olarak olumlu etkiliyor'' dedi. Pala, her gun yaklaşık 5 saat fizik tedavi gorduğunu, evde de kardeşiyle birlikte calıştıklarını ifade ederek, ''Belki bazıları felc kalacağımı yuruyemeyeceğimi duşunuyordu, ama benim inancım hic kaybolmadı. Bu gelişim surerse bir yıla kalmaz desteksiz yururum hatta koşarım'' diye konuştu. Bursaspor yonetiminin, kazadan birkac gun once kendisini aradığını ve profesyonel sozleşme teklif ettiğini anlatan Pala, şunları kaydetti: ''O talihsiz olay olmasa, belki şu anda ben de Bursaspor A Takımı'nda oynayacaktım. Kısmet boyleymiş. Kaza sadece hayallerimi ertelememe neden oldu. Tek hedefim, cok sevdiğim Bursaspor'da forma giymek. İnşallah en kısa zamanda uzun sure altyapıda birlikte oynadığım Sercan, Eren, Volkan ve Serdar ile yan yana oynayacağım.'' Genc futbolcu Hakan Pala, Bursaspor'un olay sonrası kendisiyle yakından ilgilendiğini, hastane ve ameliyat masraflarının karşılandığını belirtirken, futbolcu arkadaşlarının da sık sık kendisini telefonla arayarak moral verdiğini sozlerine ekledi. __________________