Başkan Gokcek, şampiyonluğa oynayacak bir Ankaragucu icin daha once sunduğu şartların bu ay icinde kabul edilmesini teklif etti. Yiğiner ise yeni yonetim icin ocak ayındaki olağan genel kurulu işaret etti Ankara Buyukşehir Belediye Başkanı Melih Gokcek ile Ankaragucu Kulubu Başkanı Mehmet Yiğiner, şampiyonluğun ardından ikinci defa bir araya geldi. Gokcek ile goruşen Yiğiner, transfer yasağının kaldırılması ve yeni sezon yapılanması icin kulube acil destek istedi. Detaylarına Sabah Ankara'nın ulaştığı goruşmede kulube maddi destek vereceğini yineleyen Başkan Gokcek, yine cift onursal başkanlık ve yeni bir başkan teklifini sundu. Gokcek, "Mehmet Yiğiner'e daha onceki tekliflerin aynısını sundum. 1 hafta, 10 gun, 15 gun icerisinde teklifimiz kabul edilmezse bir daha duşunduğumuz projeleri hayata geciremeyeceğimizi, Ankaragucu'nun şampiyonluğa oynayan bir takım kuramayacağını soyledik. Teklifimiz kabul edilmezse buna saygı duyarız. Daha once soz verdiğimiz destekleri yerine getirir, formaya goğus reklamı veririz" dedi. SEZONU İYİ ACALIM Tekliflerin ocak ayında gercekleşecek olan Ankaragucu Olağan Kongresi'nde değerlendirilebileceğini ifade eden Başkan Mehmet Yiğiner ise şoyle dedi: "Benim Melih Başkan'a teklifim şu oldu: Siz bizim başımızda onursal başkan olun. 2018'in ilk ayında zaten olağan kongre var. Burada başkan olmak isteyenler adaylıklarını acıklayacak. Biz daha once 5 defa genel kurul yaptık. Ama aday cıkmadı. Ben kongre salonuna gelmeden başkan oldum. Bizim beklentimiz takımı ocak ayına kadar sağsalım getirebilmek." Klasspor