Burak imzayı attı
Daha once menajeri ile anlaşılan Burak Akdiş, kendisini 2 yıllığına Bursaspor`a bağlayan sozleşmeye imza attı.Vakıfkoy Orhan Ozselek Tesislerinde duzenlenen imza torenine 2.Başkanımız Osman Celik ve İdari Asbaşkan Aziz Demirkakan katıldı. Burak yaptığı acıklamada " Bursaspor`da kalmaktan dolayı cok mutluyum. Burada guzel gunlerim gecti. Hocamız Bulent Korkmaz , başkanımız Ali Karasu ve yonetim kurulundaki ağabeylerimizin cabalarını unutmamak lazım. İnşallah guzel gunler bizim olur. Bulent hoca ile aynı takım oynadık. Yapısını biliyorum. Oynadığı futbol ve sergilediği tavırlarla genclere ornek oluyordu. İyi bir profesyoneldi. Hocalık gorevini Kayseri Erciyesspor`da kanıtladı. İnşallah Bursaspor`da birlik ve beraberlik icinde başarılı gunler bizi bekliyor. Ben bildiğiniz gibi takım oyuncusuyum. Herhangi bir gol sayısı hedefim yok. elimden gelen mucadeleyi yaparım. Herkes taşın altına elini sokacaktır.İnşallah Bursaspor icin hayırlı olur " dedi. İkinci Başkanımız Osman Celik ise yaptığı acıklamada herşeyi Bursaspor icin yaptıklarını soyledi. Celik şoyle konuştu; " Transferleri sizlerde izliyorsunuz. Yeni yonetim olarak politikamız mevcut kadroyu bozmadan deavm ettirmektir. Dış transferde kaliteli oyuncu almak istiyorsunuz ancak zor oluyor. Elimizden gelen en iyi transferi yapmaya calışıyoruz. 24 hazirana kadar vaktimiz var. Cok acele edipte Bursaspor`u riske etmek istemiyoruz " dedi. FOTOĞRAFLAR __________________
Burak imzayı attı
Futbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Burak imzayı attı