Takviyeleriyle sahaya cıkan Karadeniz temsilcisi karşısında Yusuf Yazıcı ve Uğur’un golleriyle yenik duruma duşen yeşil beyazlılar, Kubilay’la farkı indirmesine rağmen vasat bir goruntu sergiledi ve sahayı boynu bukuk terk etti. Onemli olan transfer yapmak değildir. Onemli olan o transferi zamanında yapmaktır. Onemli olan o transferleri bu maca cıkartabilmek. Ligin ilkyarısında yurumeye dermanı olmayan Trabzonspor’un 4 transferle morallendiğini, toparlandığını, hayata donduğunu gorduk işte. Oldu mu oluyor. Bursaspor’un bu kadroyla yapabileceği bu kadar beyler. Yok daha fazlası olmaz. Siz de bunu biliyorsunuz da neden gec kalıyorsunuz? Erdem Ozgenc, Bursaspor’un oyuncusu falan değil. Şu maca zaten Erdem’le cıkmak 1-0 geride başlamak gibi bir şey. DENİZ’İ SAHADA GOREN OLDU MU? Ersun Yanal akıllı adam. Erdem’in orta kesemediğini, adam eksiltemediğini iyi biliyor ki, bir tek onu boş bıraktı, hicbir baskı uygulamadı. O da Ersun Hoca’yı yanıltmadı ve tek isabeti yoktu. Peki Deniz Yılmaz ne yaptı? İnanın ben sahada goremedim. Ona nasıl sabrettin Hamza Hoca? Hic zorlamadı, risk almadı, Trabzonspor savunması arasında kaybolup gitti. Elinde Del Valle gibi bir isim varken, Deniz’i 90 dakika sahada tutmak buyuk kayıptı. KİM GELİRSE GELSİN 46 dakika 10 kişi kalan Trabzonspor’a karşı pozisyon yakalayamamamın, rakibi zorlayamamanın hicbir izahı olamaz. Batalla’yı kapattığın vakit, Jorquera’ya top gostermediğin vakit Bursaspor tamamen sıradan bir ekip huviyetine burunuyor. Ersun Yanal da dun zaten bunu yaptı, galibiyeti aldı. Onur Atasaray, Boban Jovic, Stancu vs... Kim gelirse gelsin fakat hic kimse bana ‘Alışmaya ihtiyacları var, takıma adapte olamadılar, yeni geldiler ondan forma vermedik’ gibi cumleler kurmasın. Oynayan oynuyor arkadaş. Hatırlatayım, Olcan Şahan tek idmanla maca cıktı. Sol bekleri Mas ve sağ bekleri Pereira ise hazırlık karşılaşması bile oynamadan mucadele etti. Beytullah Suat / Olay